Bemutatkozott az Acer TravelMate B115P

2014. május 26.
1.7841
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
Az Acer a közelmúltban mutatta be az új TravelMate B115P laptopot, mely új, stílusos FlowCurve dizájnnal készült, fokozott mobilitást és akár 10 órányi akkumulátor-üzemidőt kínálva.

A ventilátor nélküli kivitel és a Windows alapú érintőképernyős irányítás egyaránt garantálja, hogy a B115P igazán remek eszköz a mindennapi mobilizált számítástechnikai feladatok végzéséhez. 

Mindössze 1190 gramm súlyával és 21.2 milliméteres tokozásával a B115P a legújabb Intel négymagos Pentium processzorával, hozzá 8 GB fedélzeti memóriával és egy 128 GB kapacitású SSD meghajtóval lett felvértezve, pillekönnyű és erőteljes megoldást biztosítva a felhasználóknak. Az eszköz ezenfelül karcsú alumínium fedéllel érkezik, így elég erős a mindennapi felhasználáshoz. 


Erőteljes kialakítás 

A B115P minden olyan alapvető dologgal fel lett szerelve, amely szükségeltetik egy elfoglalt nap feladataihoz. HD multi-touch kijelzővel, teljes méretű billentyűzettel, és nagy méretű precíziós touchpad-del garantálja a kifinomult érzékenységet és pontosságot, a felhasználók lehetőséget kapnak ezáltal, hogy gyorsan és hatékonyan dolgozhassanak, úgy, hogy nem számít, mi a feladat tárgya. Az eszköz mindezek mellett full HD webkamerát is tartalmaz (HDR technológiával), így egyértelműen tiszta képvisszaadást kapunk ? például videokonferenciákhoz ideális ez -, illetve erőteljes hangszórókon keresztül hallgathatjuk kedvenc zenéinket, kompromisszumok megkötése nélkül. 

A felhasználók teljes biztonságban tudhatják dokumentumaikat, amennyiben használják az Acer Office Manager alkalmazást. Az Acer ProShield folyamatosan dolgozik a háttérben, biztosítva az adat- és account védelmet. Az üzleti kontaktok egyszerűen kimenthetők okostelefonra (Contact Pickup alkalmazás,) a Face Login pedig arcfelismerés alapján lépteti be a felhasználót az eszközre. 

  
Fokozott termelékenység 

A B115 Windows 8.1 operációs rendszerrel szerelve érkezik a boltokba, hozzáférést nyújtva az összes Windows applikációhoz. A felhasználók Skype-on keresztül elérhetik barátaikat illetve munkatársaikat, el tudják végezni az aktuális munkát az Office eszközökkel, hozzá tudnak férni online fájljaikhoz a SkyDrive-val, vagy akár megkereshetik kedvenc alkalmazásukat a Windows Store-ban. Ezenkívül a felhasználók érintésalapú bevitellel, írással is tudnak tartalmat készíteni ? ebben segítség az Acer Touch Tools. Az Acer Screen Grasp segítségével a felhasználók könnyedén tudnak screenshotot készíteni, melyeket az Acer Snapboard-on tudnak elhelyezni; ez kiváló alkalmat nyújt például egy kollázs elkészítéséhez. Végezetül pedig, az Acer AccuFunger közbenjárásával kisebb ikonok, grafikák mozgathatóak a képernyőn nagy hatékonysággal. 

Az oktatási szférának kedvez az Acer Classroom Manager (ACM), ugyanis az alkalmazás által a tanárok lehetőségei bővülnek ki tartalommegosztás, kommunikáció, továbbá a diákok számítógépe közötti központi kommunikálás terén egyaránt. Az ACM lehetővé teszi a tanároknak, hogy hatékonyabban nyomon követhessék a diákok munkáját, segíthessenek nekik, időt takaríthassanak meg azáltal, hogy a tartalommegosztás sokkal gyorsabbá válik. Mindezek mellett a Student Journal applikáció lehetővé teszi, hogy az aktuális feladatok részletei elmenthetőek, és később is hozzáférhetőek legyenek. 

Az Acer TravelMate B115 érintőképernyő nélküli változat a B115P érintőképernyős mellett. 
nincs még hozzászólás

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink