Bemutatkozott az Acer Swift 5, a világ legkönnyebb 15 colos notebookja

2018. augusztus 29.
4.8461
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Az Acer bemutatta Swift termékcsaládjának legújabb tagját, mely Swift 5 névvel ellátva a világ legkönnyebb 15 colos kijelzővel ellátott notebookjává vált, lévén elegáns kialakítása és nagy teljesítménye ellenére is alig 990 grammot nyom.

Az Acer Swift 5 az Intel nyolcadik generációs Core i7-8565U és Core i5-8265U processzoraival lett szerelve, a Windows 10 operációs rendszer mellé pedig olyan nagy akkumulátort kapott, hogy dacára a 15 colos, érintésre érzékeny full HD kijelzőnek, akár 10 órán keresztül képes működtetni a gépet, mely akár 16GB DDR4 RAM-mal is kérhető, a háttértár tekintetében pedig egy 1TB-os SSD teljesít szolgálatot.

Az Acer Swift 5 mindemellett a szokásos kapcsolókkal és csatlakozókkal kecsegtet - van HDMI és Type-C Gen-2 port is -, miközben Dolby Audio biztosítja a páratlan hangzásvilágot, a billentyűzet pedig kellemes LED háttérvilágítást kapott az éjszaki használat könnyítésének érdekében.

Az Acer Swift 5 elérhető lesz 14 colos kijelzővel is, sőt a gyártó a Swift 3-at is megújítja egy 13,3 és egy 14 colos változattal, 4G LTE-vel kibővítve. Mindegyik újdonságban közös lesz, hogy az Intel nyolcadik generációs processzorai teljesítenek bennük szolgálatot, de árakról és megjelenési dátumokról egyelőre nem hallottunk.
4 hozzászólás

Kisfaludy82

6 éve, 21 napja

Iszonyat szép ez a Swift széria! meglepett smiley

válasz erre

TEchie

6 éve, 21 napja

Korrekt gépcslád nagyon.

válasz erre

Levi87

6 éve, 22 napja

Végre beépített LTE! Ideje hogy ilyen gépek is jöjjenek!

válasz erre

Porthos

6 éve, 22 napja

Elég jó felhozatal!

válasz erre