Bemutatkozott az Acer Chromebook 11

2018. január 10.
1.8951
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Az Acer a CES 2018 során bemutatta a Chromebook termékcsalád legújabb tagját, mely több szempontból is tökéletes választás lehet, ha egy Android alapú, munkához és szórakozáshoz egyaránt használt hordozható számítógépet keresünk.

A mindössze 11,6 hüvelykes kijelzővel ellátott Acer Chromebook 11 teljes egészében ventilátortól mentes, ezáltal rendkívül csendes kialakítást kapott, méghozzá a legújabb generációs Intel Celeron processzorok társaságában, amihez az ajándék sebezhetőség mellé 2 vagy 4GB RAM memóriát is választhattunk, 16 vagy 32GB eMMV adattároló társaságában.

Az Acer Chromebook 11 nagy előnye, hogy erős akkumulátorával normál használat mellett akár 10 órát is kibír töltés nélkül, miközben támogatja a legmodernebb és leggyorsabb vezeték nélküli rendszereket, az USB 3.1 Type-C csatlakozót a gyors adatátvitelhez és a töltéshez, valamint természetesen a Google Play áruházat is, ahonnan számtalan applikációt tölthetünk le magunknak akár teljesen ingyen.

Az Acer Chromebook 11 egyelőre nem tudjuk mikor érkezik, de normál és érintőképernyős változatban is kapható lesz 250 eurós, avagy nagyjából 75 ezer forintos árcédulával.
3 hozzászólás

TEchie

6 éve, 10 hónapja és 1 napja

Mi kerül ezen ennyibe? meglepett smiley

válasz erre

Porthos

6 éve, 10 hónapja és 1 napja

Ugyanolyan rondák mint amikor berobbantak a piacra, az áruk viszont kúszik szépen felfelé... wtf smiley

válasz erre

Kisfaludy82

6 éve, 10 hónapja és 1 napja

Nagyon nagy kár hogy nincs nálunk Chromebook. Kipróbálnám nagyon.

válasz erre