Bemutatkozott a Xiaomi Mi Gaming laptop

2018. március 27.
4.5541
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
A friss Mi Mix 2S bemutatását követően, amelyről mi is beszámoltunk, a Xiaomi leleplezte a 15,6 colos Mi Gaming laptopot is, amelyet a gamer felhasználók igényeinek kielégítésére terveztek.

A Xiaomi Mi Gaming laptoppal a kínai cég hivatalosan is belépett a gamer laptopok piacára, és nem titkolt céljuk, hogy újabb felhasználókat nyerjenek meg, akiknek fontos, hogy egy cég többet tudjon kínálni számukra, mint a Google Android operációs rendszere.

Lássuk, mi is hajtja az első spéci eszközüket. Kijelzőből 15,6 colos szélesvásznú panelt kaptunk, amelyet a lehető legminimálisabb káva ölel körbe. A teljesítményért hetedik generációs Intel i5 vagy i7 processzor felel, memóriából maximálisan 16GB-ot pakoltathatunk bele, míg a háttértárból 256GB-nyi SSD-t és 1 HDD-t raktak bele a kicsi kínai kezek.

Ha már a játékos közönséget szeretnék megcélozni, érdemes egy bivaly GPU-t a borítás alá helyezni, amit meg is tettek, így választhatunk Nvidia GeForce GTX 1050 Ti 8GB és 1060 Ti 16GB között. Az árazás 770, illetve 1150 euróra sikeredett, mondhatni baráti, a forgalmazás pedig április 13-án kezdődik Kínában, további régióról egyelőre nem esett szó.
2 hozzászólás

Kisfaludy82

10 hónapja, 2 hete és 2 napja

Ez megint egy igen korrekt hardvernek tűnik, sajnos az összeszerelési minőségen bukik el általában a dolog náluk.

válasz erre

techiii

10 hónapja, 2 hete és 2 napja

Húúha ez aztán a gép. Kíváncsi lennék rá egy tesztben.

válasz erre

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink