Bemutatkozott a Vivo V19 Neo okostelefon

2020. június 15.
8.0361
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
A kínai Vivo a hétvégén formálisan is bemutatta a V-sorozat legújabb tagját, mely V19 Neo név alatt egy a középkategória elérhető árú szegmensét erősítő okostelefon lesz a sorban, ami néhány ponton már a felső kategóriával szemez.

Az eszköz frontpaneljén egy 6,44 hüvelykes SAMOLED Ultra O kijelző kapott helyet, mely fullHD+ felbontással és beépített ujjlenyomat-olvasóval rendelkezik, a jobb felső sarokba elrejtett kameralyukba ágyazott szelfikamerával, mely egy 32 megapixeles modul lesz a sorban Super Night és Super Night Selfie módokkal.

A hátlapra az eszköz egy 48 megapixeles központi kamera mellé három segédszenzort kapott egy 8 megapixeles ultraszéles, egy 2 megapixeles makró- és egy 2 megapixeles mélységérzékelős típussal a főszerepben, miközben a készülék Snapdragon 675-ös chipsetre, 8GB RAM-ra, 128GB ROM-ra, egy 4500 mAh-s akkumulátorra, valamint Funtouch OS 10-zel kiegészült Android 10-re épül.

A telefon két színben, kékben és fehérben érkezik, méghozzá 320 eurós árcédulával, ami kifejezetten barátinak tekinthető.
V19 Neo név alatt egy a középkategória elérhető árú szegmensét erősítő okostelefon lesz a sorban, ami néhány ponton már a felső kategóriával szemez.'>
2 hozzászólás

inkognito

4 éve, 2 hónapja és 3 napja

Tipikus olcsó telefon..

válasz erre

betyár

4 éve, 2 hónapja és 3 napja

Nagyon pici a chip, bár nem is túl drága.

válasz erre