Bemutatkozott a Tesla Cybertruck - mintha egyenesen egy sci-fi filmből lépett volna elő!

2019. november 22.
6.3541
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Elon Muskék leleplezték végre valahára a Tesla Cybertruckot, avagy az elektromos pickupot, amely úgy néz ki, mintha egyenesen egy sci-fi filmből lépett volna ki, példának okáért simán beillene a Szárnyas fejvadász 2049 díszletébe.

Kapásból három modellel készültek: egyrészt a legolcsóbb, 39,900 dolláros variáns elsőkerék-meghajtással és egy motorral rendelkezik, és akár közel 3500 kg-ot is képes vontatni. A hatótávja több mint 400 km. Mindeközben a középső "testvér" dupla motoros, összkerékmeghajtású 4500 kg-ot tud vontatni és körülbelül 480 km a hatótáv - ez 49900 dollárért megy.

Végül a harmadik kiadvány három elektromos motorral és összkerékmeghajtással rendelkezik és 6300 kg-nyi vontatási képességgel, miközben több mint 800 km-t tud megtenni egy töltéssel. Az ára ennek 69900 dollár. Utóbbi egyébiránt képes mindössze 2,9 másodperc alatt felgyorsulni 0-ról 97 km/h-ra, az egymotoros megoldás viszont jóval lassan, hiszen ez 6,5 másodperc alatt éri el ugyanezt a teljesítményt.

A gyártásba helyezés 2021 végén várható, míg a hárommotoros modell esetében ez csak 2022 végén esedékes. Az autóban egyébként beépített légkompresszor, 120/240 voltos konnektor található, illetve golyóálló is.

Bemutatkozott a Tesla Cybertruck - mintha egyenesen egy sci-fi filmből lépett volna elő! - 2. kép


Bemutatkozott a Tesla Cybertruck - mintha egyenesen egy sci-fi filmből lépett volna elő! - 3. kép


Bemutatkozott a Tesla Cybertruck - mintha egyenesen egy sci-fi filmből lépett volna elő! - 4. kép

2 hozzászólás

techiii

4 éve, 9 hónapja és 14 napja

Jesszus de ronda. meglepett smiley

válasz erre

rDAVE

4 éve, 9 hónapja és 14 napja

Ha lenne autóra pénzem, akkor elektromosat vennék, de ha egy pickup kell, akkor a Ford raptor és eközül kérdés nélkül a benzinfalót vinném. Ez nem mai sci-fi filmből díszlet, hanem minimum 20-30 éves filmből... Csúnya. A törhetetlen üveg meg ugye eléggé bepókhálósodott a bemutatón... röhögő smiley Intő jel, hogy tapasztalt gyártótól vegyen az ember pickupot... röhögő smiley

válasz erre