Bemutatkozott a Sony Xperia XZ2

2018. február 26.
3.4631
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
A Sony az MWC 2018 alkalmából bemutatta a legújabb Xperia okostelefont, amivel valóban jelentős dizájnváltást hajtott végre a japán gyártó, azonban ezzel csak beálltak a sorba, hiszen az XZ2 a lekerekített éleivel egyáltalán nem hasonlít a korábbi Xperiákra.

A dizájn mellett azonban érdemes kiemelni, hogy a Sony egy 5,7 hüvelykes, HDR-képes full HD+ kijelzővel látta el a telefont, amit a Bravia-televíziókban is használt X-reality for mobile technológiával vérteztek fel, aminek hála elképesztő élmény vár ránk videónézés közben, amit a DynamicVibration System még tovább emel, hiszen segítségével folyamatos vibrálást is érezhetünk a markunkban a hanghatásokhoz igazítva.

A Sony Xperia XZ2 ezen felül jelentős fejlődést garantál a 19 megapixeles MotionEye kamerával, ami full HD minőségben akár 960 képkockát is képes lesz rögzíteni másodpercenként, sőt mi több, általa akár 4K minőségű, HDR videorögzítést is megvalósíthatunk.

Mindehhez persze megfelelően erős hardverek társulnak, így a Snapdragon 845-ös lapka mellé 4GB RAM és 64GB ROM kapcsolódik, méghozzá egy 3180 mAh-s akkumulátorral, a vezeték nélküli gyorstöltés támogatásával és vízálló kialakítással.

Ahogyan azt már megszoktuk, a Sony elkészíti a készülék kompakt méretű változatát is, így jön az Xperia XZ2 Compact egy 5 hüvelykes kijelzővel, de ugyanolyan tudással és hardverrel felvértezve, mint a nagyobb testvér.

A Sony új készülékei még idén tavasszal megérkeznek a boltokba, de árcédulájukról egyelőre nem hallottunk.

Nézd nagyban ezt a videót!



3 hozzászólás

betyár

6 éve, 8 hónapja és 4 napja

Nagyon nem bejövős.

válasz erre

Fikarc

6 éve, 8 hónapja és 4 napja

Nagyon nem jó az irány szerintem. szomorú smiley

válasz erre

TEchie

6 éve, 8 hónapja és 4 napja

Kár érte. Nem ott módosítottak rajta ahol gondok voltak vele (bazinagy keret alul fölül pl), hanem ott ami egyedivé tette (hátlap pl). Így most olyan mint egy HTC. wtf smiley

válasz erre