Bemutatkozott a Snapdragon 665-re épülő új Vivo Y51

2020. szeptember 16.
107.9941
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Aki járatosabb a Vivo okostelefonjai között, az biztosan emlékszik még a gyártó által 2015-ben bemutatott Y51-es szériára, melyet a kínaiak most valamiért fel akarnak támasztani, csak éppen szebb, jobb és erősebb formában.

Ennek fényében mutatkozott be a már Snapdragon 665-ös lapkakészletre épülő új Vivo Y51 - az eredeti ugyebár csak Snapdragon 410-essel volt felszerelve -, mely leginkább a belépő szint felső rétegét, vagy a középkategória belépését szolgálja a maga 4GB RAM-jával, 128GB belső tárhelyével és Funtouch OS10-es kezelőfelülettel kiegészített Android 10 operációs rendszerével.

Az új Y51 ezen felül egy 6,38 hüvelykes full HD+ Ace AMOLED kijelzőt kapott, mely alatt ott van már a beépített ujjlenyomat-olvasó, de a szelfikamerát nem sikerült nagyon elrejteniük, a 16 megapixeles szenzor egy csepp alakú notch-ban kapott helyet, méghozzá a hátlapon egy 48 megapixeles központi egységre szerelt rendszer társaságában, amihez egy 8 megapixeles ultraszéles-, egy 2 megapixeles makró- és egy 2 megapixeles mélységérzékelős fényképező is társul.

Mindezért átszámolva 190 eurót kérhet majd a Vivo, egyelőre azonban nem tudjuk még, hogy a mi régiónkban is kapható lesz-e?
2 hozzászólás

techiii

3 éve, 10 hónapja és 2 napja

Nem is kell ide.

válasz erre

TEchie

3 éve, 10 hónapja és 2 napja

Funtouch OS? meglepett smiley Ma is tanultam valamit banyek.

válasz erre