Bemutatkozott a Samsung Galaxy S9 és S9+

2018. február 26.
3.5301
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
A Samsung az MWC 2018 alkalmából hivatalosan is lerántotta a leplet a Galaxy S9 és a Galaxy S9+ készülékekről, melyek olyan extrákat ígérnek, mint a szuperlassított videók, az AR emojik, vagy a rossz fényviszonyok között is nagyszerű minőségű képek.

Már a kiemelt tulajdonságokból is látható, hogy a Samsung Galaxy S9 határozottan a kamerázást szeretné új szintre emelni, ezáltal az előlapon elhelyezett 8 megapixeles szelfikamera mellett a hátlapra egy széles látószögű 12 megapixeles, és egy teleobjektíves 12 megapixeles dupla rendszer került, mely a fenti ígéreteken felül a Bixby-t, avagy a Samsung kamerába integrált intelligens platformját is tartalmazza.

Az Android Oreót futtató készülék kisebb változata 5,8 hüvelykes, a nagyobbik pedig 6,2 hüvelykes Quad HD kijelzővel rendelkezik, erőforrásaikat pedig egységesen egy 10nm-es gyártástechnológiával készített nyolcmagos processzor biztosítja (négy darab 2,7 GHz-es és négy darab 1,7 GHz-es maggal), méghozzá a Galaxy S9 esetében 4GB, az S9+ esetében 6GB memóriával, amihez 64GB, 128GB vagy 256GB ROM társulhat,

A dual SIM-es kialakítás mellett a készülék akkumulátora 3000 és 3500 mAh lett - tehát az üzemidőben nem sok javulás várható -, méghozzá vezetékes és vezeték nélküli gyorstöltéssel, a biztonság tekintetében ujjlenyomat-olvasóval, íriszszkennerrel és arcfelismerő lehetőséggel, melyek közül utóbbi kettő párosításával még egyfajta intelligens szkennelés is elérhető lesz, miközben az AKG által fejlesztett sztereó hangszórókkal orbitális hangzást is kicsikarhatunk a kis készülékből.

A Samsung Galaxy S9 hazánkban 279,990 forintért, az S9+ pedig 309,990 forintért kerül a boltokba március 16-án orgonalila, korallkék és éjfekete színekben.

Nézd nagyban ezt a videót!



5 hozzászólás

Levi87

6 éve, 7 hónapja és 10 napja

Ez harmatgyenge lett most. Semmi kijelzőbe épített ujjlenyomatolvasó, semmi új dizájn, semmi. Ugyanaz mint az S8, csak SOKKAL drágábban.

válasz erre

techiii

6 éve, 7 hónapja és 10 napja

Nem nyűgözött le.

válasz erre

CharlieFirpo

6 éve, 7 hónapja és 10 napja

Apple majmolás az utolsó szögig. röhögő smiley

válasz erre

technomancer

6 éve, 7 hónapja és 10 napja

Magyarul tehát semmit nem sikerült változtatni a tavalyi modellhez képest. Nem rossz. röhögő smiley

válasz erre

rDAVE

6 éve, 7 hónapja és 10 napja

Amint nyerek a lottón veszek egy 256gb-s s9+-t dexszel. Már csak az kell, hogy találjak az utcán szelvényt, ugyanis nem kedvelem a szerencsejátékokat, de ha valaki megszánna, akkor a simát is elfogadom... röhögő smiley Sok újdonságot nem raktak bele, de ez engem nem érint, sose volt még Samsungom. röhögő smiley

válasz erre