Bemutatkozott a OnePlus 5

2017. június 20.
3.3761
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
A kínai OnePlus percekkel ezelőtt mutatta be legújabb mobilját, melyről az elmúlt hetekben már rengeteg információt látott napvilágot, szerencsénkre pedig ezek rendre igazzá is váltak, így bizony a nagyoknak is van mitől félniük.

Az online élőben közvetített bemutató során igen részletesen mutatták be az új "flagship killerjüket", mely bizony minden eddiginél közelebb került a kategória csúcsán elhelyezkedő készülékekhez. A külső kapcsán azokat nem érhette meglepetés, akik az elmúlt hét képeit látták már, valóban kissé iPhone beütése van a dolognak, de azt meg kell hagyni, hogy jól néz ki a mobil.

Az erőre ezúttal sem lehet panaszunk, a Snapdragon 835 mellé a 64 vagy 128GB-os belső tárhelytől függően 6 vagy 8GB RAM kerül. Mindez egy 5,5 hüvelykes Full HD kijelző alá került beépítésre, így ezen a téren még nem értek fel a nagyokhoz.

A kameráról már jó ideje tudni lehetett, hogy profi megoldást kapunk, ami a bemutató alatt is megerősítésre került. A dupla kamerás felállás rengeteg beállítási lehetőséget biztosít és egy 16 megapixeles széles látószögű, valamint egy 20 megapixeles telefotó lencséből áll.

A készülék már előrendelhető, a 499 eurós ár pedig rendkívül versenyképes.
4 hozzászólás

rDAVE

3 éve, 2 hónapja és 4 napja

CharlieFirpo írta:
Szép iPhone!
Meg olcsó...

válasz erre

CharlieFirpo

3 éve, 2 hónapja és 5 napja

Szép iPhone!

válasz erre

Fikarc

3 éve, 2 hónapja és 5 napja

Dög lett!

válasz erre

techiii

3 éve, 2 hónapja és 5 napja

Nagyon komoly készülék főleg hardveresen.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink