Bemutatkozott a Nokia 5.3 és a Nokia 1.3

2020. március 20.
10.2531
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
A HMD Global bejelentette végre a Nokia brandhez kapcsolódó legújabb készülékeket, így a felhasználók most egy újabb középkategóriás, valamint egy belépő szintű okostelefonnal ismerkedhetnek meg.

A középszint egyik jeles képviselője kíván lenni például a Nokia 5.3, mely csepp alakú szenzorsávba ágyazott 8 megapixeles szelfikamerával kínálja nekünk 6,55 hüvelykes HD+ IPS kijelzőjét, amihez Snapdragon 665-ös lapkakészlet, valamint igény esetén 3/4/6GB RAM is társulhat, méghozzá micro SD kártyával bővíthető, 64GB-os belső tárhely mellett.

Az eszköz hátlapjára egy négy szenzorból álló kameramodul került, mely egy 13 megapixeles központi fényképezőgépre épül fel, méghozzá egy 5- és két darab 2 megapixeles társkamerával kiegészülve. Az egészet egy 4000 mAh-s akkumulátor látja el elektromossággal - 10W-os gyorstöltési lehetőség mellett -, ami a HMD Global szerint akár két napot is kibír egyetlen töltéssel. Szoftveresen Android 10-et találunk az eszközön, mely 189 eurós áron érkezik áprilisban, háromféle színben.



A Nokia 1.3 ezzel szemben a belépő kategóriát képviseli, noha 5,71 hüvelykes HD+ IPS kijelzőjén itt is megtalálható lesz a szelfikamerát rejtő notch, noha a hardver tekintetében nagyon minimálisra vették a figurát, ezáltal a Qualcomm 215-ös lapkakészlet mellé 1GB RAM társul, méghozzá micro SD kártyával bővíthető 16GB-os belső tárhely mellett.

Az eszköz az 5 megapixeles előlapi kamera mellé egy 8 megapixeles szenzort kapott a hátlapjára, miközben a 3000 mAh-s akkumulátorhoz szoftveresen Android 10 Go Edition csatlakozik majd. A megjelenés ebben az esetben is április, színből itt is háromféle lesz - homok, cián és szürkés fekete -, az árcédulára pedig 95 dollárt írnak.

Nézd nagyban ezt a videót!



2 hozzászólás

Fikarc

4 éve, 4 hónapja és 13 napja

Nagy aksi, kis teljesítmény, legalább sokáig bírja majd egy feltöltéssel...

válasz erre

Kisfaludy82

4 éve, 4 hónapja és 13 napja

Legalább nem drágák. Pedig a Nokia is kezd elmenni rossz irányba...

válasz erre