Bemutatkozott a Moto C, egy olcsó, de jó okostelefon

2017. május 17.
3.2061
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Miután korábban több ízben is pletykálták, a Motorola hivatalosan is bejelentette legújabb okostelefonját, amely Moto C név alatt leginkább a belépő szintet igyekszik megcélozni elérhető árával, ámde modern megjelenésével és tulajdonságaival.

A Moto C ugyanis átszámítva már akár 27 ezer forintos áron is beszerezhető lesz, és ezért cserébe kapunk majd egy négymagos, magonként 1,1 GHz-en ketyegő MediaTek processzort, méghozzá 1GB RAM és 8GB ROM társaságában, amihez egy 2350 mAh-s akkumulátort, egy 5 hüvelykes kijelzőt, valamint egy 2 és egy 5 megapixeles kamerát illesztett a gyártó.

Ha ennél egy icipicit többre vágysz, akkor jó hír, hogy érkezik a Moto C Plus is, amely bár a küllem és a kijelzőméret tekintetében ugyanúgy néz ki, mint az alapmodell, de processzora már 1,3 GHz-en ketyeg, az 1GB RAM mellé 16GB ROM társul, és míg akkumulátora 4000 mAh-s lett, árcédulája így sem haladja meg átszámítva a 36 ezer forintot.

Mindkét készüléken egyébiránt már az Android 7.0-ás operációs rendszer fut, amivel a Motorola megalkotta a jelenlegi piac egyik legolcsóbb Androidos készülékét.
3 hozzászólás

betyár

1 éve, 2 hónapja és 6 napja

Jó áron jönnek. Ennyit megérnek.

válasz erre

Kisfaludy82

1 éve, 2 hónapja és 6 napja

Ennyiért nagyon jó kis belépőkészülék ez.

válasz erre

Fikarc

1 éve, 2 hónapja és 6 napja

1Gb plusz Android 7? Merész!

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink