Bemutatkozott a Meizu új belépőmodellje

2016. november 01.
2.1061
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
Néhány évvel ezelőtt a Meizu óriási ígéretnek számított, azt az utat vetítették maguk elé, amit végül a Xiaomi futott be, de ennek ellenére nem adták fel és fejlesztéseikkel még mindig élvonalbeli kínai gyártónak számítanak.

Egy ideje már tudni lehetett, hogy a következő frissítést az alsóbb szegmensbe szánják, nemrég pedig hivatalosan is bemutatkozott a Meizu M5. Az 5,2 hüvelykes HD kijelzővel szerelt készülék átszámolva nagyjából 30 000 Ft-nál indul Kínában, így itthon sem lehet majd sokkal drágább, ez erősebb modell pedig 40 000 Ft körüli áron kerül a boltokba.

A közepes kijelző alatt 2/3GB RAM és egy nyolcmagos MediaTek MT6750-es SoC dolgozik. Sokak számára öröm lehet ebben a szegmensben az ujjlenyomat-olvasó megléte, a hátlapi kamerával pedig 13 megapixeles képeket lehet lőni.

Érdemes még megemlíteni a microSD bővítési opciót és a dual-SIM támogatást. A színkínálat több mint kielégítő, hiszen a kék, pezsgőarany és fehér modellek mellett mentazöld és fekete változat is készül az új készülékből.
2 hozzászólás

Porthos

8 éve, 15 napja

Ennyiért szuper készülék lesz ez.

válasz erre

TEchie

8 éve, 15 napja

Tényleg hogy eltűntek! meglepett smiley

válasz erre