Bemutatkozott a HTC U12+, ami magasabb szintre emeli az egykezes használatot

2018. május 23.
3.9661
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
A HTC bemutatta legújabb csúcstelefonját, mely U12+ név alatt egy 6 hüvelykes kijelzővel, 18:9-es képaránnyal, folyékony hatású, elegáns dizájnnal, valamint továbbfejlesztett Edge Sense 2 funkcióval érkezik.

A HTC U12+ legnagyobb különlegességét ez, avagy az Edge Sense 2 továbbfejlesztett változata adja, ami a közvetlen elődhöz hasonlóan lehetőséget ad arra, hogy a készülék szélei segítséget nyújtsanak a telefon irányításában, sőt mi több, azt is képes felismerni, hogy melyik kezünkkel fogjuk a telefont, ezáltal lehetővé teszi az egykezes használatot, de beállíthatjuk, hogy oldalsó nyomással milyen funkciók váljanak elérhetővé és milyen applikációk nyíljanak meg.

A készülék mindemellett egy Qualcomm Snapdragon 845-ös lapkát kapott 6GB RAM és 64GB ROM társaságában, támogatja a virtuális valóságot, a dupla elő- és hátlapi kamerarendszernek hála pedig alkalmas a profi fotók készítésére, amivel a DxOMark értékelésén 103 pontot kapott, mely jelenleg a legjobb a piacon.

A HTC U12+ várhatóan június végén hazánkban is megjelenik majd kék, fekete és piros színben, árcéduláról azonban még nem hallottunk.
3 hozzászólás

Levi87

10 hónapja, 2 hete és 6 napja

Ez az oldalnyomogatás tök jó funkció egyébként.

válasz erre

Fikarc

10 hónapja, 2 hete és 6 napja

Azt hittem feladják ezt a nyomogatást.

válasz erre

TEchie

10 hónapja, 2 hete és 6 napja

Akkor se kéne ha ingyen vágnák hozzám. Na jó, akkor de.

válasz erre

 

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink