Bemutatkozott a Honor Gaming+ technológiája

2019. február 27.
4.7291
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Az MWC-n legtöbbször hardverek bemutatásáról esik szó, ám a népszerű Huawei almárka, a Honor bemutatta a Gaming+ technológiáját, amely szolgáltatást a grafikus teljesítmény növelésére fejlesztette ki a cég.

Mindezt a Honor View 20 készülékkel igyekeztek demózni a kongresszuson, ahol a Gaming+ technológia segítségével további sebességnövekedést, jobb képminőséget és képmeghatározást tapasztalhatunk a felhasználói élménnyel kapcsolatban.

A Gaming+ növeli a rendszer sebességét, hatékonyabbá teszi a GPU kihasználtságot főleg mivel alkalmazza az AI töltéspredikciót is. Emellé még emlékezzünk a View 20 folyadékhűtésére, így pedig kiváló játékélményt kapunk végül, ráadásul melegedés nélkül.

Számokra levetítve, a Gaming+ körülbelül 20,34%-kal növeli a lapka energiahatékonyságát is, így az üzemidő sem esik drasztikusan. A Honor Lab kutatásai alapján a Honor View 20 FPS értéke ezzel az extra szolgáltatással garantálja a legmagasabb számokat jelenleg a piacon, még a rendkívül jól optimalizált OnePlus 6T-is felül tudták múlni vele.

A gyártó a népszerű Fortnite játékot vette alapul, amikor a teljesítményt - saját maga - mérte, ennek eredménye pedig igen kecsegtető, hiszen átlagos FPS értékben a Honor View20 59.13-mal a mezőny élére került. A második helyen a OnePlus 6T követi 57.2, míg a harmadik helyen a Samsung Note 9 található 46, a negyedik pozícióban pedig az iPhone XS Max 45.1 átlagos FPS értékkel.
4 hozzászólás

Fikarc

4 hónapja, 3 hete és 5 napja

Kíváncsi lennék, mennyit ront a minőségen ahhoz hogy ezt elérje...

válasz erre

TEchie

4 hónapja, 3 hete és 5 napja

iPhone XS Max hogy lehet olyan kevés? Az androidos verziót futtatták rajta?

válasz erre

muki

4 hónapja, 3 hete és 5 napja

Azt úgy odatették! Kemény fejlesztés!

válasz erre

Kisfaludy82

4 hónapja, 3 hete és 5 napja

Az úgy elég durván hangzik!

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink