Bemutatkozott a Honor 9

2017. június 12.
3.6241
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
Az előző hetekben egyre több információ érkezett az elmúlt évek egyik legdinamikusabban fejlődő mobilos márkájának, a Honor-nak az új mobiljáról, mely Honor 9 néven az itthon is meglehetősen sikeres Honor 8-at váltja le.

A bemutatóra nemrég sor is került, így minden részletre fény derült, csalódnunk pedig nem igazán kellett. A készülék 5,15 hüvelykes Full HD kijelzője alatt egy Kirin 960-as SoC dolgozik, mely a Huawei P10 - Mate 9 párost is hajtja, vagyis abszolút felsőkategóriás megoldásról beszélhetünk.

A processzort 4 vagy 6GB RAM egészíti majd ki 64 vagy 128GB belső tárhellyel, amit tovább is lehet bővíteni. Az ujjlenyomat-olvasó az előlapra került, így hátul már csak a dupla kamerás felállás szolgáltat érdekességet.

A 12 és 20 megapixeles szenzorokból álló páros kétszeres optikai nagyítást és rengeteg képmódot kínál. Az árazás kapcsán 360-400 euró közötti árcédula várható, ami itthon egy fokkal tovább nőhet, de még így is egy nagyon korrekt, felsőkategóriás teljesítményt kínáló, szép újdonságot kaptunk.
4 hozzászólás

inkognito

3 éve, 6 hónapja és 22 napja

Egészen jól néz ki.

válasz erre

Tiegris

3 éve, 6 hónapja és 22 napja

Harder írta:
Marha drága.
Egyáltalán nem.

válasz erre

Fikarc

3 éve, 6 hónapja és 22 napja

Hardveresen rendesen meg van pakolva az kétségtelen.

válasz erre

Harder

3 éve, 6 hónapja és 23 napja

Marha drága.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink