Bemutatkozott a hajlítható kijelzős Xiaomi Mi Mix Fold

2021. március 31.
53.8871
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
A Xiaomi sem szeretett volna kimaradni a hajlítható kijelzős versenyből, így a kínai gyártó most bemutatta Mi Mix Fold névre keresztelt készülékét, mely történetük első ilyen technológián alapuló okostelefonja lesz.
 

A készülék egy nagy hajtogatható panelre épül, mely AMOLED típusú, 2480x1860 képpontos felbontásra alkalmas, 600 nites fénysűrűséget kínál, és míg kinyitva 8,01 hüvelykes, addig összecsuka 6,52 hüvelyk átmérőt kínál - utóbbit egy külön külső megjelenítőn, melyen már van előlapi kamera is, a belül azonban csak a kijelző a fő attrakció.

Ha már szóba került a kamera, a Xiaomi Mi Mix Fold egy 108 megapixeles egységre épül fel a hátlapon, de több szenzor, köztük egy folyékony lencse is megtalálható a készülék hátlapján, mely a folyékony anyag alakjának formálásával tudja elektronikusan módosítani a fókusztávolságot, illetve az egyéb jellemzőket.

A hardver terén a készülék egy saját fejlesztésű Surge C1 lapkakészletre épül fel, ami mellé akár 16GB RAM-ot és 512GB belső tárhelyet is kérhetünk, miközben a készülékhez egy 5020 mAh-s akkumulátor is társul 67W-os gyorstöltés társaságában.

A telefon várhatóan 10 ezer kínai jüanba (nagyjából 470 ezer forint) kerül majd, ami szinte feleannyi, mint a Huawei Mate X2 ára, tehát a jelek szerint ezen a téren is verhetetlen marad majd a Xiaomi, noha nyugati megjelenésről egyelőre még nem esett szó.

Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

Harder

2 hete és 6 napja

Tiszta Samsung.

válasz erre

betyár

2 hete és 6 napja

Elég combos az ára, de kipróbálnám, hogy mit tud, főleg úgy, hogy úgy néz ki mint a samsung.

válasz erre

Levi87

2 hete és 6 napja

Továbbra sem tudnék bizalmat szavazni nekik...

válasz erre

Porthos

2 hete és 6 napja

Szépen összelegózott név lett.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink