Bemutatkozott a Google Pixel 4, íme a részletek

2019. október 15.
12.5551
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Google legfrissebb mobilja, a Pixel 4 széria egészen biztosan be fogja írni magát a tech-történelembe, hiszen egész egyszerűen minden kiszivárgott róla az elmúlt hetekben/hónapokban, ebből fakadóan pedig semmiféle meglepetés nem volt a hivatalos bejelentésben.

A Pixel 4 fehér, fekete és limitált számú narancs színben kapható, és október 24-én jelenik meg, 800 dollárért (több mint 240 ezer forint). 5,7 colos 1080p kijelzővel rendelkezik, 90Hz a képfrissítése ráta, bizonyos esetekben viszont 60Hz-re vált - ez a váltás elviekben nem lesz feltűnő, és az aksi üzemidejét növeli. Mindeközben a Pixel 4 XL 6,3 colos Quad HD kijelzővel lett felfegyverezve, az árcédula pedig 900 dollárra lett belőve - kb. 270 ezer forintra.

Ezzel le is tudtuk a különbségeket, innentől kezdve minden információ mindkét variánsra egyaránt jellemző. Végül tényleg Snapdragon 855 lapka került a szériába, ahogyan azt ügyesen kiszivárogtatta már a Qualcomm elnöke, illetve egyaránt lecsaphatunk rá 64 GB és 128 GB tárhellyel is, a RAM pedig fixen 6 GB.

A Google válasza az Apple Face ID-re egy saját bejáratú arcazonosító szenzor, valamint a korábban szintén kiszivárgott gesztusérzékelő is megtalálható, aminek köszönhetően a kezünkkel való hadonászással teljesíthetünk bizonyos cselekedeteket a mobilon. A sima kamera mellé bekerült egy 2x-es közelítést lehetővé tévő telefotó kamera is.

Most először a Pixel szériában egy második hátsó kamera is fellelhető, és természetesen az olyan funkciókat is fejlesztették, mind az éjjeli fotózás, a Live HDR+ lehetővé teszi, hogy lássuk milyen lesz az adott fénykép HDR-rel, mindezt valós időben. Végül, de nem utolsó sorban, a Google hangfelismerő rendszerét használva a Recorder app tárolja a különböző mondatainkat, így később bármikor visszanézhetjük a korábbi kereséseinket, amiket hanggal intéztünk.

Nézd nagyban ezt a videót!



6 hozzászólás

Ronalddo

4 éve, 10 hónapja és 1 napja

Papírforma, semmi más.

válasz erre

Levi87

4 éve, 10 hónapja és 2 napja

Kisfaludy82 írta:
A Face ID utánzó megoldásra azért kíváncsi leszek. mosolygó smiley
Az biztos hogy fizetésre pl nem lesz használható... kacsintó smiley

válasz erre

Kisfaludy82

4 éve, 10 hónapja és 2 napja

A Face ID utánzó megoldásra azért kíváncsi leszek. mosolygó smiley

válasz erre

Harder

4 éve, 10 hónapja és 2 napja

Konkrétan mindent tudtunk előre, nulla meglepetés.

válasz erre

TEchie

4 éve, 10 hónapja és 2 napja

Árat megint szépen belőtték mit ne mondjak.

válasz erre

technomancer

4 éve, 10 hónapja és 2 napja

Fikázták az Apple telefonok kameraszigetét, erre csinálnak egy ugyanolyat! röhögő smiley

válasz erre