Bemutatkozott a Google Pixel 3a és a Pixel 3a XL

2019. május 09.
2.9211
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Nem arattak osztatlan sikert tavaly a Google harmadik generációs Pixel okostelefonjai, emiatt pedig a vállalat úgy gondolta, hogy érdemes lehet kiadni belőlük egy olcsóbb, minimálisan revizionált változatot.

Az idei I/O fejlesztői konferencián a keresőóriás ugyanis bemutatta a Pixel 3a és a Pixel 3a XL készülékeket, melyek közül a kisebbik masina egy 5,6 hüvelykes OLED kijelzőre épül - Dragon Tail védelemmel -, a hardver tekintetében pedig egy Snapdragon 670-es lapka mellett 4GB RAM és 64 GB ROM került bele, miközben a GPU egy Adreno 615-ös modell lett.

Mivel a nagy előd is kiváló fényképezési tulajdonságokkal bírt, ezen a téren nem változott nagyot a Pixel 3a, így a Sony IMX363-as szenzora a 12 megapixelével és az f/1.8-as rekeszértékével még mindig a profi kategóriát képviseli a mobilos fotózás terén, pláne a 8 megapixeles szelfikamera és a kiegészítő fotós módok társaságában. Az egész rendszert egyébiránt egy 3000 mAh-s akkumulátorra építették fel.

A Pixel 3a XL gyakorlatilag hasonló hardverkialakítást kapott, de kijelzője már 6 hüvelykes, akkumulátora pedig 3700 mAh-s lett, érdekesség pedig, hogy mindkét eszköz meglepően elérhető árcédulát kapott, hiszen míg a nagyobb modell átszámolva mintegy 140 ezer forintba kerül, a kisebb Pixel 3a már 115 ezer forint körüli áron megvásárolható.
4 hozzászólás

inkognito

4 hónapja, 2 hete és 6 napja

De bonyolult a neve.

válasz erre

VDemon

4 hónapja, 2 hete és 6 napja

Mondjuk ezek még ennyit sem érnek, azért azt tegyük hozzá...

válasz erre

Levi87

4 hónapja, 2 hete és 6 napja

Ez nagyon gyenge cucc.

válasz erre

Porthos

4 hónapja, 2 hete és 6 napja

Biztos hogy nem vennék ilyen kategóriában telefont, ennyiért meg értelme sincs.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink