Bemutatkozott a Google Pixel 3 és Pixel 3 XL

2018. október 10.
3.0961
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
A várakozásoknak megfelelően a Google tegnap hivatalosan is bemutatta a Pixel 3 és Pixel 3 XL okostelefonokat, melyek közül az alapváltozat az előző generáció mintáját követi, a nagyobb testvér azonban egy óriás szenzorsávval az iPhone X dizájnját álmodja tovább.

A két készülék közül a Pixel 3 egy 5,5 hüvelykes, 1080x2160 képpontos kijelzőt, míg az XL-változat egy 6,3 hüvelykes, 1440x2960 pixeles képernyőt kapott, a HDR-támogatás mellett pedig mindkettőt Gorilla Glass 5 védi a sérülésektől.

Az ketté osztot dizájn mellett a telefonok hátlapjára is üveg került, azonban dupla kamera nem, a Google szerint ugyanis ők egy szenzorral is ott lesznek a szeren, amit tonnányi intelligens szoftveres újítással értek el, méghozzá egy 12 megapixeles hátlapi és egy 8 megapixeles előlapi kamera segítségével.

Az intelligens megoldások egyébiránt az operációs rendszer szintjén is jellemzőek lesznek a harmadik generációs Pixelekre, ezáltal jön a Duplex segéd, aki egy sor okos funkciót biztosít majd a telefonnak, az egyszerű asztalfoglalástól kezdve olyan apróságokig, minthogy elforgatva rögtön némítani tudjuk a készüléket.

A hardver tekintetében mindkét eszközbe Snapdragon 845 került 4GB RAM, valamint 64/128GB ROM társaságában. A csatlakozók terén a 3,5 mm-es jack kimaradt a buliból, de lett helyette Type-C port, melyen keresztül elérhető a Qi-szabványú gyorstöltés, ami a kisebb Pixel 3 esetén egy 2915 mAh-s, a nagyobbnál pedig egy 3430 mAh-s akkumulátort tölt meg energiával, amihez a Google egy speciális Pixel Stand nevű álló dokkolót is tervezett.

Ami kicsit elveheti majd a kedvünket a terméktől, az alighanem az ára, hiszen a Google Pixel 3 860 eurót, azaz nagyjából 280 ezer forintot kóstál, míg a Google Pixel 3 XL 960 euróba, vagyis több mint 310 ezer forintba kerül majd.

Nézd nagyban ezt a videót!2 hozzászólás

inkognito

9 hónapja, 1 hete

Külsőre nem tetszik.

válasz erre

Harder

9 hónapja, 1 hete

Komolyan mondom, ennyi változtatásért felesleges új telefont kiadni!

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink