Bemutatkozott a Galaxy Buds Pro, a Samsung prémiumkategóriás fülhallgatója

2021. január 14.
29.7751
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A leakek után a Samsung bejelentette hivatalosan a Galaxy Buds Pro fülhallgatóját, amely abszolút a prémiumligában hivatott versenyezni, és a vállalat az eddigi legjobb audioélményt ígéri - legalábbis a saját porfóliójából.
Advertisement

A minőségi hangzást elősegíti egy 11 mm-es mélynyomó és 6,5 mm-es magassugárzó, valamint ahogyan azt egy ilyen árkategóriától elvárjuk, természetesen van aktív zajszűrés (ANC) is. A Samsung finomította a környezeti hangmódot is, amely mostantól akár 20 decibellel is felerősítheti a környező zajokat. A Galaxy Buds Pro képes észlelni, amikor a viselője elkezd beszélni, és automatikusan átválthat környezeti hangmódba és alacsonyabb zenei hangerőbe is.

A Samsung szerint a Galaxy Buds Pro mikrofonja az eddigi legjobb teljesítményét is kínálja, lévén három beépített mikrofont és egy hangfelvevő egységet kap, amelyek segítenek a telefon- és videohívások során is. Kb. 90 forintos kezdőárral jön a füles, január 29-én debütál, aki pedig 28-áig előrendeli, az kap hozzá egy vezeték nélküli töltőt is.

Nézd nagyban ezt a videót!Advertisement
3 hozzászólás

Kisfaludy82

1 hónapja, 3 hete és 1 napja

Tök jól néz ki.

válasz erre

Porthos

1 hónapja, 3 hete és 1 napja

Nem aprózták el az árazást.

válasz erre

Fikarc

1 hónapja, 3 hete és 1 napja

Ez se lesz olcsó.

válasz erre