Bemutatkozott a ZTE Axon 10s Pro, a gyártó 5G-kompatibilis zászlóshajója

2020. február 07.
5.8841
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Hivatalosan lerántotta a leplet legújabb zászlóshajójáról a ZTE, így bemutatkozott a nagyközönség számára az Axon 10s Pro okostelefon, mely zászlóshajóként nemcsak 5G-kompatibilitással, de bivalyerős hardverekkel is érkezik.

A készülék Snapdragon 865 chipsetre épül fel, és kapható lesz 6/12GB RAM és 128/256GB ROM társaságában is, érdekesség pedig, hogy a ZTE már az ultragyors LPDDR5 memóriákat alkalmazza a készüléken belül, méghozzá az UFS 3.0-s chipek társaságában, amivel abszolút elsőként léphet piacra a kínai brigád, noha azt nem tudni még, hogy a RAM-Boostert és FS-Boostert is tartogató telefon mikor jelenik meg.

Az viszont biztos, hogy Kína ide vagy oda, Android 10 lesz rajta MiFavor 10 szoftveres kiegészítéssel, és míg a kijelző tekintetében egy 6,47 hüvelykes AMOLED biztosítja a megjelenítést (full HD felbontásban, 19,5:9-es képaránnyal, beépített ujjlenyomat-olvasóval és 20 megapixeles, notchba ágyazott szelfikamerával -, addig a profi fotózást egy 48 megapixeles hátlapi főszenzor biztosítja majd, méghozzá egy 20 megapixeles ultraszéles látszószögű, valamint egy 8 megapixeles telefotós egység társaságában. A készülék ára átszámítva 460 dollár körül mozog majd!
bemutatkozott a nagyközönség számára az Axon 10s Pro okostelefon, mely zászlóshajóként nemcsak 5G-kompatibilitással, de bivalyerős hardverekkel is érkezik.'>
3 hozzászólás

petrovicsz

4 éve, 5 hónapja és 27 napja

technomancer írta:
Van még ZTE? meglepett smiley
Naná hogy van.

válasz erre

technomancer

4 éve, 5 hónapja és 27 napja

Van még ZTE? meglepett smiley

válasz erre

login_password

4 éve, 5 hónapja és 27 napja

Jó olcsó.

válasz erre