Bemutatkoznak A legendás állatok 2 szereplői

2017. október 14.
3.4601
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
Jövő év novemberében érkezik a mozikba a Harry Potter előzmény filmek következő része, melyben A legendás állatok és megfigyelésükből megismert karaktereket is viszont láthatjuk majd az új színészek mellett.

Az első részben megismert Göthe Salmander magizoológus, alias Eddie Redmayne biztosan visszatér a következő részben is, és vele együtt Katheriene Waterston, Dan Fogler és Ezra Miller is. A fiatal Albus Dumbledor szerepében Jude Law-t láthatjuk majd, míg a gonosz Gellert Grindelwald megformálója ismét Johnny Depp lesz. A legújabb hírek szerint az alábbi színészek is biztos helyet kapnak a filmben: Zoë Kravitz, Carmen Ejogo, Wolf Roth, Victoria Yeates, Derek Riddell, Poppy Corby-Tuech, Cornell S. John, Brontis Jodorowsky, Fiona Glascott és Jessica Williams.

A történet 1927-ben játszódik majd, néhány hónappal azután, hogy Göthe segítségével elfogták Grindelwaldot. Természetesen Grindelwald megszökik és követőket gyűjt maga köré, hogy leigázzák a muglikat. A gonosz varázslót egyedül egykori barátja, Albus Dumbledore állíthatja meg, aki régi diákjától, Salmandertől kér majd segítséget.
5 hozzászólás

Kisfaludy82

7 éve, 23 napja

Nem lesz rossz!

válasz erre

inkognito

7 éve, 23 napja

Nagyon várom. Tuti jó lesz.

válasz erre

Levi87

7 éve, 23 napja

Biztos jó lesz. Eddig nem igazán volt rossz Harry Potter film.

válasz erre

Ronalddo

7 éve, 23 napja

Nem rossz felhozatal de van pár ismeretlen név.

válasz erre

betyár

7 éve, 23 napja

Remélem hasonlóan jó lesz mint az előző.

válasz erre