Bemutatkozik az LG Watch URBANE

2015. február 16.
2591
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
Fémházas, Android Wear operációs rendszert futtató luxuskategóriájú okosórát mutat be az LG Electronics (LG) a Mobile World Congress (MWC) szakmai kiállításon.

Az LG Watch Urbane neve arra a kifinomult, kozmopolita szellemre utal, amely tervezését jellemezte, az eszközt emellett páratlan technológiai megoldások és teljesítménymutatók jellemzik. Az új okosóra tökéletes eszköz mindazoknak, akik a stílust és a technológiát szeretnék ötvözni mindennapjaik során.

Folytatja az előd LG Watch R hagyományait a márka legújabb fejlesztése, az LG Watch Urbane ? előbbi volt ugyanis a körszámlappal rendelkező okosóra, Plastic OLED (P-OLED) technológiájú kijelzővel, amit 2014 októberében mutatott be a vállalat. A Watch R dizájnja a sportos eleganciát, az aktívabb életvitelt vette alapul, az LG Watch Urbane pedig egy elegánsabb és vékonyabb kialakítással nők és férfiak számára is elegáns, ideális viseletet jelent. A luxusóra-gyártás hagyományait követő kialakítású LG Watch Urbane a klasszikus dizájnt és az innovatív funkciókat házasítja, így visz kényelmet és stílust a felhasználók mindennapjaiba, még magasabbra téve az elődmodell által emelt mércét.Az LG Watch Urbane a Watch R-ben debütált 1,3 hüvelykes, kör alakú P-OLED kijelzővel érkezik, a szűkebbre tervezett keret azonban kecsesebb vonalakat, elegánsabb megjelenést eredményez. A LG Watch Urbane mindenben megfelel a minőségi karórákkal szembeni elvárásoknak, így tökéletes divat-kiegészítőként is használható. A Watch Urbane rozsdamentes acél háza polírozott ezüst és arany kivitelben lesz elérhető, hozzá illő, valódi varrott bőrből készült szíjjal a klasszikus dizájn érdekében. A szíj bármilyen 22 milliméter szélességű modellre kicserélhető, így akár az alkalomnak, akár viselője hangulatának megfelelően változtatható az óra összhatása. Az intuitív, érintőképernyős felhasználói felület révén pedig az LG Watch Urbane minden, legalább Android 4.3-at t futtató okostelefonnal kompatibilis.A G Watch R-hez hasonlóan az LG legújabb Android Wear eszközét is szívritmus-monitorozó (photoplethysmography, PPG) szenzorral szerelték, ez viselője szívfrekvenciáját és átlagos pulzusát méri, például edzések alkalmával. Az Always-On funkció lehetővé teszi, hogy a kijelző folyamatosan bekapcsolt állásban legyen, alapesetben természetesen csökkentett fényerővel, az akkumulátor igénybevételének csökkentése érdekében.

A termék megjelenését és a várható árakat az egyes piacokon a vállalat a későbbiekben jelenti majd be.

Jellemzők:

Chipset: 1.2GHz Qualcomm? Snapdragon? 400
Operációs rendszer: Android Wear?Kijelző: 1,3 hüvelyk P-OLED (320 x 320, 245ppi)
Méret: 45,5 x 52,2 x 10,9 mm Memória: 4GB eMMC / 512MB LPDDR2
Akkumulátor: 410mAh
Szenzorok: 9 axis (giroszkóp/ gyorsulásmérő / iránytű) / barométer / PPG (szívfrekvencia-szenzor)
Szín: Arany / Ezüst
Egyéb: Por- és vízálló (IP67)
nincs még hozzászólás