Bemutatkozik az Argon Transform, ami bármilyen sisakból okos bukósisakot varázsol

2019. január 10.
3.8141
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Anno volt már próbálkozás arra, hogy sisakból okos bukósisakot varázsoljunk, hiszen a Skully nevezetű "átalakítót" pontosan erre tervezték, ellenben az nagyon kevés hagyományos sisakkal volt kompatibilis, ráadásul horribilis áron kínálták.

A Whyre nevezetű szingapúri startup viszont most elorozhatja a megüresedett trónt az okos bukósisakok piacán, ugyanis bemutatták a CES 2019-en az Argon Transformot, mely esetében mindössze annyi a teendőnk, hogy a hátsó kamerát a sisak hátulsó felére illesszük, majd egy másik kütyüt az elülső rész aljára rögzítünk, ez biztosítja a kijelzőt.

Továbbá hozzácsapnak a csomaghoz egy kvázi távirányítót is, amit a kormányunkra tudunk aggatni, ezzel tudjuk változtatni, hogy mit lássunk a kijelzőnkön. Ezek után már csak annyi a dolgunk, hogy párosítsuk a mobiltelefonunkat az Argon Transformmal, és máris használatra készen áll.

Az eszköz egyébiránt navigációra is alkalmas, lévén beépített GPS-szel rendelkezik, ráadásul egy leegyszerűsített navigációs szisztéma is helyett kapott az Argon Transformban, mely lényegében nyilakkal és számokkal mutatja, hogy mikor merre kell kanyarodnod.

Egyéb funkciók közé tartozik a zenelejátszás, illetve a 180 fokos hátsó kamera segítségével nem kell hátraforognunk vagy a visszapillantó tükörbe néznünk, hiszen a kijelzőn pontosan látni fogjuk, mi van mögöttünk, ráadásul fényképeket is készíthetünk turnémódban, mely által lényegében az elülső kamera automatikusan készít fotókat.

A Whyre elmondása szerint a bétatesztek jól sikerültek, a premiert körülbelül márciusra várhatjuk, árazását tekintve pedig 680 dollár lesz, azaz 183 ezer forint.

Bemutatkozik az Argon Transform, ami bármilyen sisakból okos bukósisakot varázsol - 2. kép

3 hozzászólás

Fikarc

1 éve, 6 hónapja

Érdekes cucc, sokaknak hasznos lesz!

válasz erre

Porthos

1 éve, 6 hónapja

Az aztán igen! Nagyon kemény!

válasz erre

login_password

1 éve, 6 hónapja

Motorosoknak biztosan jó lesz.

válasz erre