Bemutatkozik a világ első 12.5? Ultra HD 4K átalakítható laptopja

2015. szeptember 07.
8821
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
A Toshiba Europe GmbH bemutatta a  Satellite Radius 12-t, mely páratlan kombinációja a rugalmasságnak, mobilitásnak, teljesítménynek és a kiemelkedő megjelenítésnek, nem utolsó sorban pedig a Windows 10 funkcionalitásának.

Az öt különböző felhasználási móddal a Satellite Radius 12 egy igazi prémium eszköz minden helyzetben, legyen az az irodában, otthon vagy útközben. Ezt a sokoldalúságot egészíti ki az opcionálisan elérhető Ultra HD 4K kijelző, mely kimagasló és tiszta képminőséget, a moziélmény eléréséhez egyszerű széthajthatóságot és magával ragadó kikapcsolódást nyújt.



Sandor van der Ham, a Toshiba Europe GmbH B2C PC, Lifestyle termékek és szolgáltatások csoportjának alelnöke így nyilatkozott az új termékről: ?Büszkék vagyunk rá, hogy elsőként mutathatjuk be a 12.5? Ultra HD 4K átalakítható laptopot, amely egy szoros együttműködés eredménye partnereinkkel, mint például a Microsoft Corp. és az Intel, akik a legújabb technológiát biztosították. A felhasználók részesülhetnek a Windows 10 funkcionalitásában, miközben megtapasztalhatják a 6. generációs Intel? CoreTM processzorok erejét. A Satellite Radius 12-vel, a technológia iránt rajongók igényei találkoznak, hiszen nem kell kompromisszumot kötniük a számítástechnikai  elvárások vagy teljesítmény terén, legyen szó munkáról vagy játékról.?



Kimagasló vizuális és audio minőség

A világ első 31,75 cm-es (12.5?) tabletté alakítható laptopja, a Satellite Radius 12 Ultra HD 4K kijelzővel biztosítja a kiemelkedő képminőséget és a mobil eszközök sokoldalúságát. A Full HD-nél négyszer sűrűbb pixelszámnak köszönhetően négyszer tisztább és részletgazdagabb képet kapunk. A monitor már szín kalibrált, és rendelkezik a Technicolor minősítésével, valamint a Toshiba Chroma Tune? szoftverével, mellyel lehetőségünk van az aktuális tartalomhoz megfelelő a legjobb színteret kiválasztani. Opcionálisan elérhető Full HD kijelzővel is. Mindkét modell magas, akár kültéren is használható 400 NIT fényerővel és magas betekintési szögű IPS panellel rendelkezik. Tekintettel a Satellite Radius 12 dinamikus természetére mindkét kijelző megerősített, magas ellenállású Corning? Gorilla? Glass NBT? réteggel van ellátva.



A tökéletes szórakozást a beépített harman kardon? hangszórók ? DTS Studio SoundTM technológiával ? teszik teljessé, így akár filmnézés, akár zenehallgatás közben is élvezhetjük a tiszta és természetes hangokat. A Bluetooth? Link lehetővé teszi, hogy vezeték nélkül csatlakoztathassunk Bluetooth? kompatibilis eszközöket (legyen akár okostelefon vagy tablet) és az azokon tárolt tartalmakat a Satellite Radius 14 beépített hangszóróin keresztül játsszuk le.



A teljesítmény szolgálatában

A 6. generációs Intel? processzorok ?  elérhető akár a CoreTM i7-tel is ? a prémium teljesítmény mellett kiemelkedő vizuális élményt és video megjelenítést tesznek lehetővé miközben a legtöbbet hozzák ki a Windows 10-ből. Kombinálva a nagysebességű, akár 512GB kapacitású SSD-vel és 8GB RAM-mal, a Satellite Radius 12 tökéletes és egyenletes teljesítményt, több alkalmazás egyidejű futtatását, valamint szórakoztatást is nyújt működés közben.



A csatlakoztathatóság terén is a legújabb technológiák, mint például a nagy, akár 10Gbps sebességű USB 3.1 Type-C Gen 2 port áll rendelkezésünkre, mellyel gyorsan hozzáférhetünk fájljainkhoz mindkét irányban. Számos más egyéb csatlakozási lehetőséget  kínálva a Satellite Radius 12 rendelkezik az Intel? Dual Band Wireless-AC vezeték nélküli internetkapcsolattal, ami ultragyors kommunikációt tesz lehetővé.



Windows 10 legjobbjai

Windows 10-zel telepítve, a Satellite Radius 12 rendelkezik a legjobb Windows tulajdonságokkal, és ez az első Toshiba modell Európában, mely tartalmazza ezeket a funkciókat.  A Continuum akadásmentesen vált tartalmaink és programjaink között attól függően, hogy a Satellite Radius 12-t desktop vagy tablet üzemmódban használjuk. A továbbfejlesztett, biometrikus Windows Hello arcfelismeréssel és a beépített HD webkamerával egyszerűen léphetünk be gépünkbe. A Toshiba más, 2015-ös Windows-os modelljeinél is alkalmazott Cortana gyorsgombot a Satellite Radius 12 megkapta.  A Cortana egyedülálló akusztikus élményt nyújt még a nagy kihívást jelentő zajos vagy nagyobb távolságról történő kommunikáció esetén is.

Rendkívüli rugalmasság és mobilitás

Egy prémium laptop hatékonyságát kínálja egy nagyobb tablet szórakoztató tulajdonságai mellett. A Satellite Radius 12-t a lendületes életstílus kedvelőinek fejlesztették, hogy gyorsan tudjanak váltani a munka és a játék között. Nagyon vékony, mindössze 15,4 mm és csupán 1,32kg, így a Satellite Radius 12 könnyen hordozható, miközben akár 8 óra üzemidőre is képes. Kombinálva a 360°-os hajló monitor-pántokkal lehetőségünk van 5 különböző módban használni ? laptop, tablet, sátor, prezentáció és előadás ? így garantálva a teljes mobilitást minden helyzetben. Az elegáns dizájn, a selyemfényű arany szálcsiszolt alumínium borítás, háttérvilágítással rendelkező billentyűzet, valamint az új, a Windows 10 kézmozdulatait támogató egérpad látványa mindig tökéletes benyomást kelt a Satellite Radius 12-ről bármilyen módban is használja.



Európában a Toshiba Satellite Radius 12 2015. negyedik negyedévétől elérhető el.

Toshiba Satellite Radius 12:

Kijelző: 31,75cm (12.5") Ultra HD 4K (3840 x 2160, 362ppi) vagy Full HD (1920 x 1080) 10 érintésérzékeny LED kijelző, 400 NIT fényerejű háttérvilágítással, valamint IPS technológiával és Corning? Gorilla? Glass NBTTM réteggel
Az Ultra HD modellek tartalmazzák a Technicolor által minősített színkalibrálási technológiát és a Toshiba ChromaTuneTM szoftvert
Processzorok: akár 6. generációs Intel? CoreTM i7
Grafika: Intel? HD Graphics 520
Adattárolás: akár 512 GB M.2 SATA SSD
Memória: 8GB LPDDR3 (1.600MHz) alaplapra integrálva
Csatlakoztathatóság: 2x USB 3.0 port, 1x USB 3.1 Type-C Gen 2 (10 Gbps támogatással) port, Intel? Dual Band Wireless-AC, Bluetooth?0, Intel? Wireless Display, 1x HDMI? 4K kimenettel
Operációs rendszer: Windows 10 64-bit
Hang: beépített harman kardon? sztereó hangszórók DTS Studio Sound? javítással, és vezeték nélküli zenefunkció Bluetooth? linkken keresztül
Üzemidő:

Full HD modell esetén: akár 8 óra
Ultra HD 4K modell esetén: akár 6 óra


Szín: szálcsiszolt alumínium selyemfényű arany színben
Méretek: 299,5 x 209 x 15,4mm
Tömeg: 1,32 kg-tól

nincs még hozzászólás