Belül Tesla, kívül Ford Mustang, mi az? Az Aviar R67, az oroszok új elektromos izomautója!

2020. augusztus 11.
3.4041
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Hétköznapinak egyáltalán nem nevezhető elektromos izomautót mutatott be a világnak az orosz Aviar, akik a Tesla hajtásláncára építve egy erősen a Ford Mustangra emlékeztető megjelenésű gépjárművel szeretnék elkápráztatni a sebesség megszállottjait.

Az Aviar R67-es modell összesen 840 lóerőre képes teljesítményt tud kisajtolni villanymotorjaiból, amivel mindössze kicsivel több mint 2 másodpercre lesz szüksége ahhoz, hogy 0-ról 100 km/h-s sebességre gyorsuljon, vagyis a Tesla Model S-ben is helyet kapott hajtáslánc egy feltuningolt változatáról beszélünk, melyre karbonszálas karosszériát ültetett rá a gyártó.

Az autó olyan különleges megoldásokkal rendelkezik, mint a szabadon kalibrálható futómű vagy az automatikusan mozgó hátsó szárny, miközben belülről kifejezetten Teslás hatás kelt - pláne a nagy érintőkijelzővel, mely egyben az autó fő kezelőszerve is. Hogy az Aviar R67 mikor és milyen áron érkezik, azt egyelőre még nem tudni, az viszont biztos, hogy a Tesla Supercharger töltőhálózatával teljesen kompatibilis lesz.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

inkognito

1 hónapja, 1 hete és 5 napja

Kemény ez a koncepció.

válasz erre

Ronalddo

1 hónapja, 1 hete és 6 napja

Ez brutális!

válasz erre

petrovicsz

1 hónapja, 1 hete és 6 napja

Ezek a ruszkik nagy állatok!

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink