Belépő szintű gamer mobilokhoz mutatta be Helio G70-es lapkakészletét a MediaTek

2020. január 15.
9.5201
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Kifejezetten belépő szintű gamer okostelefonokhoz ajánlja legújabb lapkakészletét a MediaTek, akik lerántották a leplet a a Helio G70-es chipsetről, mely 12 nm-es gyártástechnológiára épül fel, méghozzá a Helio G90 alapjain nyugodva.

Erre utal legalábbis, hogy a lapkakészlet két központi magja a 2GHz-es teljesítményre képes Cortex-A75, amihez további hat A55 mag szolgáltatja a támogatást, valamint egy 820 Mhz-en ketyegő Mali-G52 2EEMC2 GPU biztosítja, hogy a bonyolultabb grafikával rendelkező játékok vagy alkalmazások is pompásan fessenek, akár 1080p-s felbontás és 21:9-es képarány társaságában is.

A lapkába épített CorePilot képes arra, hogy normál használat mellett vagy játék során egyaránt folyamatosan szabályozza a GPU és a CPU órajelét, miközben a belépő szint leginkább olyan tulajdonságokon mutatkozik meg, minthogy a Helio G70 mindössze egyetlen 48 megapixeles, vagy két 16 megapixeles hátlapi kamera kezelésére alkalmas.

A lapka értelemszerűen még nincs felkészítve az 5G technológiára, azonban hangsúlyozandó, hogy nem is a felső kategóriába szánták a tervezők, lévén a 130 eurós áron forgalomba kerülő telefonokban találhatja majd meg a helyét.
2 hozzászólás

Levi87

7 hónapja, 1 hete és 6 napja

Belépő szintű gamer mobil. Itt tartunk baszki!

válasz erre

betyár

7 hónapja, 1 hete és 6 napja

Kicsit kevés kamerát tud kezelni.

válasz erre