Beleégett egy terhes nő karjába a túlmelegedett iPhone 7-es!

2016. november 15.
4.2861
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Úgy tűnik, hogy a Samsung után az Apple-nek is meggyűlhet a baja a túlmelegedő okostelefonokkal, lévén rövid időn belül már a sokadik esetről hallunk, ami arról szól, hogy a legújabb iPhone könnyedén kigyulladhat vagy felgyújthat maga körül dolgokat.

Melanie Tan Pealaez esetét a Mirror magazin hozta nyilvánosságra, aki terhes kismamaként az ágyban fekve filmezett, miközben telefonját töltés közben a kezében tartotta. Melanie azonban elálmosodott és elaludt, néhány órával később pedig szörnyű fájdalomra ébredt, aminek során azt tapasztalta, hogy telefonja annyira felforrósodott, hogy csúnyán megégette az egész karját.

Beleégett egy terhes nő karjába a túlmelegedett iPhone 7-es! - 2. kép

A kismama gyorsan lerántotta töltőről az iPhone 7-est, és bár először otthon akarta ellátni a sérülést, de miután az egyre csúnyább lett, ezért be kellett mennie a helyi kórházba, ahol súlyos égési sérülést állapítottak meg nála, hiszen a forró telefon a töltőkábellel együtt beleégett a kezébe.

Beleégett egy terhes nő karjába a túlmelegedett iPhone 7-es! - 3. kép

A fiatal anyuka szerint belegondolni sem mer abba, hogy a készülék mekkora tragédiát okozhatott volna, ha nem a kezét égeti meg, hanem az ágyneműt gyújtja fel, hiszen ha a bőrön ekkora sérülést okozott, akkor az bizonyára egy takarót is könnyedén megégetett volna.
3 hozzászólás

Fikarc

4 éve, 25 napja

Azért ez elég kemény. Mi a franc van az akksikkal?

válasz erre

Kisfaludy82

4 éve, 25 napja

Ez mennyire durva már!

válasz erre

Mordorer

4 éve, 25 napja

Szépen alakul ez a sztori is!

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink