Bejelentette a Samsung a roppant olcsó Galaxy A10 telefont

2019. február 28.
5.9471
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Miután a Samsung leleplezte a héten a Galaxy A30 és A50 telefonokat, egy újabb darabbal bővítik ki a szériát, lévén a dél-koreaiak bejelentették a Galaxy A10 mobil érkezését, mely azoknak lesz ideális, akik nem szeretnének egy súlyos árcédulát kiváltani.

LCD Infinity-V, 15,8 centiméteres kijelző kapott helyet a kérdéses készüléken, amely 1520x720-as felbontásban tárja elénk a látnivalókat. Mivel budget-telefonról van szó, így a borításnál megelégedtek egy műanyag faragásnál, illetve mindössze egy hátsó kamerával, ami a mai 4-5-6 kamerás trendeknél szinte már hihetetlennek bizonyul.

A hátsó kamera egyébiránt 13 megapixeles, ugyanakkor az előlapi 5 megapixeles. Processzor tekintetében egy Exynos 7884-essel van dolgunk, amit 2 GB RAM-mal és 32 GB belső tárhellyel spékeltek meg, azonban egészen 512 GB-ig tudjuk turbózni ezt microSD kártyával. Előretelepített Android 9 Pie-jal és Samsung One felülettel érkezik az A10, amibe nem mellesleg egy 3400 mAh teljesítményű aksi került.

Csakúgy, mint az A30 és az A50, úgy az A10 és március közepén jön, ellenben egyelőre csak az indiai piac kap belőle, vélhetőleg nem kell túl sokat várni, míg az európai példányokat is bejelentik. Három színezetben jön továbbá, fekete, kék és vörös árnyalatokban, aminek az ára dollárba átszámítva nagyjából 105 euró, lesz, azaz valamivel több mint 32 ezer forint.
Galaxy A30 és A50 telefonokat, egy újabb darabbal bővítik ki a szériát, lévén a dél-koreaiak bejelentették a Galaxy A10 mobil érkezését, mely azoknak lesz ideális, akik nem szeretnének egy súlyos árcédulát kiváltani.'>
4 hozzászólás

Kozlegeny

5 éve, 7 hónapja és 1 napja

FOS
Nem vízálló, a műanyag keret úgy hajlik, mint a nád.
NEHOGYILYETVEGYÉL!!!
A8 SM-A530, abban még van anyag, azt érdemes.

válasz erre

rDAVE

5 éve, 7 hónapja és 5 napja

Ez a válaszuk a kínai telókra, amik nagyon mennek Indiában. Nyugat nagyobb vásárlóerővel bír, nem hiszem, hogy kapkodnának kiadni itt is. Itt megvannak a drágább telefonokkal is.

válasz erre

VDemon

5 éve, 7 hónapja és 5 napja

És még jól is néz ki! meglepett smiley

válasz erre

TEchie

5 éve, 7 hónapja és 5 napja

Ez ennyiért egy bitang jó telefon!

válasz erre