Befutott a Sharp Aquos S2

2017. augusztus 09.
3.2061
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
A várakozásoknak megfelelően egy látványos sajtóesemény keretein belül mutatkozott be a japán óriás legújabb Full Screen technológiás okostelefonja, mely nagyon ígéretes csomagnak tűnik, de nem rivalizál közvetlenül a legnagyobbakkal.

A Sharp Aquos S2 bemutatóján szóba került például az iPhone 7 és iPhone 7 Plus is a képernyőarányt és a méreteket illetően, de a specifikációt illetően tisztán látszik, hogy a Sharp inkább a titánok alá lőne. Az újdonság előlapjának 87,5 százalékát borítja az 5,5 hüvelykes kijelző, mely így állítólag egy 4,9 colos készülék érzését és méretét kelti.

Befutott a Sharp Aquos S2 - 2. kép

Az 1080 x 2040 pixel alatt 4GB RAM és egy Snapdragon 630 vagy 6GB RAM és egy Snapdragon 660 lapul, de mindkét páros tökéletes arra, hogy a legfrissebb Android rendszert villámgyorsan futtassa. A koncepció azért is érdekes, mert a kijelző térhódítása ellenére kapott egy előlapi ujjlenyomatolvasót a mobil, illetve a szelfi kamerának is kialakítottak egy kis szigetet.

Hátul viszont egy komoly dupla kamerás rendszer uralkodik, mely egy 8 és egy 12 megapixeles szenzorból áll. Az árazás terén 370 és 520 dolláros modellárakkal lehet számolni, de nemzetközi forgalmazás vélhetően nem lesz.
5 hozzászólás

Fikarc

7 éve, 2 hónapja és 14 napja

Nagyon jól néz ki, kiadhatnák valami csúcs hardverrel is. Sokan kajálnák.

válasz erre

Mordorer

7 éve, 2 hónapja és 15 napja

Nem értem mi ez a harmatgyenge vas alatta. meglepett smiley

válasz erre

Kisfaludy82

7 éve, 2 hónapja és 15 napja

Brutálisan jól néz ki!

válasz erre

VDemon

7 éve, 2 hónapja és 15 napja

Ez nagyon dög lett! meglepett smiley A két felső sarokban az a kis levágás mi lehet amúgy?

válasz erre

Levi87

7 éve, 2 hónapja és 15 napja

Na kíváncsi vagyok a fanyalgókra hogy mit fognak most mondani, mert az iPhone 8 is ilyen kamerával jön és arra azt mondta a sok okos hogy mekkora ****. röhögő smiley

válasz erre