Befutott a Motorola Moto G5 és G5 Plus

2017. február 27.
4.2241
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
A Motorola a mobilpiac egyik nagy harcosa, hiszen az óriási sikerek után nagyon mélyről tudtak visszajönni, az elmúlt években pedig egy nagyon racionális palettát tettek le az asztalra.
Advertisement

Európában főként a G-szériás készülékeikkel váltak újra híressé, melyek a középkategóriában kínálnak egészen jó ár/érték arányt, ezt pedig a legújabb tagok is elmondhatják magukról. Az MWC nyitánya előtt ugyanis bemutatkozott a Moto G5 és G5 Plus, melyek ismét jó vételnek tűnnek.

Befutott a Motorola Moto G5 és G5 Plus - 2. kép

A Moto G5 5 hüvelykes Full HD kijelzője alatt 2GB RAM és egy Snapdragon 430-as chipkészlet dolgozik. A fém ház hátsó felén egy 13 megapixeles kamera, előlapján pedig egy ujjlenyomat-olvasó kapott még helyet és mindezért 199 eurót kérnek majd a boltokban.

A Moto G5 Plus 279 eurós indulóárat kapott, cserébe pedig az 5,2 hüvelykes Full HD kijelző alatt a 2 vagy 4GB RAM mellett egy Snapdragon 625-ös rendszerchip teljesít szolgálatot. Az előlapi ujjlenyomat-olvasó itt is megvan, a hátsó kamera pedig 12 megapixeles és 4K-s videórögzítésre is alkalmas.
3 hozzászólás

Levi87

7 éve, 8 hónapja

Háááát... Nem kéne... szomorú smiley

válasz erre

Harder

7 éve, 8 hónapja és 1 napja

Reális lett az árazás de túlságosan középkategória. szomorú smiley Jobb telókkal nem is jönnek most ki?

válasz erre

TEchie

7 éve, 8 hónapja és 1 napja

Olcsó de nagyon gyenge is.

válasz erre