Be akart perelni egy éttermet, de a Facebook lebuktatta őt

2019. január 07.
3.4561
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Bár még csak év eleje van, Justin Miller lazán elnyerhetné az év bugyutája címet, lévén úgy akart beperelni egy éttermet hazugságokra hivatkozva, hogy előtte a Facebookon az egekig dicsérte azt.

A férfi ugyanis Cape Verdén töltötte luxusnyaralását, ami bizonyára nem két forintba került, éppen ezért elhatározta, hogy visszaszerzi a befektetett összeget, és beperli az egyébként ötcsillagos Hotel Riu Rourang szállodát azzal az indokkal, hogy szerinte a hotelben a nem megfelelő higiénia miatt olyan csúnya gyomorrontást kapott az ételektől, hogy amiatt az egész nyaralása tönkrement.

A férfi 20 ezer fontnak, azaz közel 7 millió forintnak megfelelő összeget szeretett volna visszakapni az étteremtől, azonban hiába indította útjára a pert, a túrát szervező utazási iroda egy kicsit utánajárt a férfinek, és meglepő dolgokat találtak róla a Facebookon.

Be akart perelni egy éttermet, de a Facebook lebuktatta őt - 2. kép

Egyrészt a közösségi oldalra feltöltött képek alapján a férfi nagyon meg volt elégedve a hotelben kapott étellel és itallal, sőt egyenesen a legjobb kínai ételnek nevezte az ott elfogyasztott finomságokat, hovatovább a nyaralás többi napjáról is olyan fotók készültek, melyeken Miller egyáltalán nem tűnik betegnek.

A bíróság a bizonyítékok láttán hamar döntésre jutott, ezáltal a férfit kötelezték több mint 19 ezer fontnyi büntetés megfizetésére csalás vádja miatt.
5 hozzászólás

CharlieFirpo

5 hónapja, 2 hete és 5 napja

Kisfaludy82 írta:
Komolyan mondom, ennyire senki nem lehet hülye.
Látod, hogy mégis.

válasz erre

Kisfaludy82

5 hónapja, 2 hete és 5 napja

Komolyan mondom, ennyire senki nem lehet hülye.

válasz erre

Fikarc

5 hónapja, 2 hete és 5 napja

Örülhet hogy ennyivel megúszta. Idióta.

válasz erre

Harder

5 hónapja, 2 hete és 5 napja

Hogy lehet valaki ennyire hülye?

válasz erre

login_password

5 hónapja, 2 hete és 6 napja

De hülye....

válasz erre

 

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink