Batmobil karácsonyra?

2013. november 24.
5651
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
Yitsushi profilja, adatai
Yitsushi
Ki ne álmodozott volna róla, hogy egy Batmobillal száguldozik végig az utcán? Most adott a lehetőség!

Közelegnek az ünnepek, ilyenkor valami igazán ütőssel lenne jó előrukkolni, és valakinek minden bizonnyal igen kellemes ünnepei lesznek, amennyiben az illető, vagy egy szerencsés barátja, ismerőse Batman rajongó és rendelkezik némi felesleges zöldhasúval a zsebében.



November 30-án ugyanis Angliában, a Historics aukciósház kínálatában árverésre kerül az 1989-es Tim Burton rendezte Batman filmben - a főszerepben  Michael Keaton, Jack Nicolson és Kim Basinger - látott Batmobil replikája, teljesen működőképes változatban, beleértve a filmben látott hátsó lángszórót, hidraulikát, első és hátsó kamerákat, távirányítós indítót és füstgépet is.

És a legjobb? Úgy tűnik, közúti forgalomba is helyezhető!

A jármű lelke egy 3.2 literes Jaguár motor automata sebességváltóval, valamint alacsony kilométerszámmal, hiszen szinte csak a különféle showműsorok és bemutatók közt vezették.

[display_video youtube=B1yYhMMjoPo]

És hogy mit kell tenni ahhoz, hogy magunkénak tudhassuk? Ellátogatni az angliai Brooklandsbe, felkeresni a Mercedes-Benz világkiállításon található aukciót és megvárni a Historics ajánlatát a járgánnyal. Ne felejtsünk el magunkkal vinni ~113,000-145000 dollárt, ennyibe fáj ugyanis a kicsike.

Ha erre nem is telik, de Batman rajongó vagy, mostani nyereményjátékunk keretében bezsebelheted a Batman - Arkham Asylum játékot és ( később a másik két epizódot is ). Ha nyerni szeretnél, csak kattints ide és olvasd el, mit kell tenned.
nincs még hozzászólás