Baseballütővel akart berontani a Youtube főhadiszállására, mert törölték a csatornáját

2019. március 14.
4.2261
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Kyle Long egy 33 éves amerikai fiatalember, aki a minap több mint 5300 kilométert autózott egy baseballütővel csak azért, hogy számon kérje a Youtube vezetőit, amiért ők ismeretlen okokból törölték a profilját.

A férfi azonban elkövetett egy hibát, a hosszú autóút során többször is odatelefonált a kaliforniai főhadiszállásra, hogy megossza tervét a vállalattal, akik nem hagyták annyiban a dolgot, rögtön riadóztatták a rendőrséget, akik még menet közben megállították és letartóztatták a férfit.

A történetnek azonban több érdekessége és fordulata is van. Az egyik legnagyobb érdekesség, hogy Long csatornájára mindössze egyetlen videó volt feltöltve, melyben sajátos előadásban - a férfi depressziótól és bipoláris személyiségzavartól szenved - arról szónokolt, hogy miként kell meggazdagodni, aminek részeként olyan trükköket és tippeket próbált felsorolni, melyek szerinte nagy nézettséget hoznának a videónak, ami neki is gazdagságot hozott volna.

A videó azonban eltűnt a Youtube-ról, sőt az egész csatorna is, amitől a férfi teljesen bepöccent, de mint letartóztatása után kiderült: nem a videómegosztót kellett volna okolnia, lévén a felesége törölte az egészet, hogy az emberek ne nevessék ki a férjét.
3 hozzászólás

Ronalddo

5 éve, 6 hónapja és 13 napja

Idióta! röhögő smiley röhögő smiley röhögő smiley

válasz erre

Porthos

5 éve, 6 hónapja és 13 napja

Hogy lehet valaki ennyire buta, istenem......? szomorú smiley

válasz erre

Fikarc

5 éve, 6 hónapja és 13 napja

?hogy az emberek ne nevessék ki a férjét?

Hát ez nem jött össze! röhögő smiley

válasz erre