Barack Obama sokkal szigorúbban szabályozná a közösségi médiavállalatokat

2022. április 25.
48.3761
cuckoo profilja, adatai
cuckoo
Barack Obama arról beszélt a Stanford Egyetemnek tartott beszédében, hogy a médiavállalatoknak hatalmas felelőssége van a mai világban az információfogyasztás területén és ez a felelősség leginkább negatív irányba befolyásolja a társadalmat.
 

Az Amerikai Egyesült Államok egykori elnöke elmondása szerint meg van arról győződve, hogy a demokrácia azért bomlott meg, mert a mai világban a kommunikáció és az információáramlás hamis úton járnak.

Az elnök kifejtette, bár lehet, hogy a közösségi platformok nélkül ő sem lett volna elnök, de magának az információs eszközöknek sajnos van egy olyan hatása, amit ma már mindannyian érzünk. Az információs ökoszisztémánk összeomlóban és egyértelműen az emberiség sötét korszakát jelzi előre.

Az exelnök maximálisan kiáll a szólásszabadság mellett, a véleménye szerint sokkal szigorúbb szabályozások kellenének a médiacégekre, amelyek nagy része szerinte egyáltalán nem az emberiség érdekeit képviseli, ellenben csak tovább mélyül majd a szakadék a társadalmi rétegek között és egyéb nem várt negatív hatások is elérik a népességet.
4 hozzászólás

Ronalddo

2 hónapja, 1 hete és 1 napja

Hát igen, de mégsem történik semmi változás...

válasz erre

Gólem

2 hónapja, 1 hete és 1 napja

Ezt már sokan elmondták.

válasz erre

techiii

2 hónapja, 1 hete és 1 napja

Igaza van az egyszer biztos, de sok mindent nem lehet tenni.

válasz erre

Mordorer

2 hónapja, 1 hete és 1 napja

És mennyire igaza van...

válasz erre

 

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink