Barack Obama sokkal szigorúbban szabályozná a közösségi médiavállalatokat

2022. április 25.
48.5381
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
cuckoo profilja, adatai
cuckoo
Barack Obama arról beszélt a Stanford Egyetemnek tartott beszédében, hogy a médiavállalatoknak hatalmas felelőssége van a mai világban az információfogyasztás területén és ez a felelősség leginkább negatív irányba befolyásolja a társadalmat.

Az Amerikai Egyesült Államok egykori elnöke elmondása szerint meg van arról győződve, hogy a demokrácia azért bomlott meg, mert a mai világban a kommunikáció és az információáramlás hamis úton járnak.

Az elnök kifejtette, bár lehet, hogy a közösségi platformok nélkül ő sem lett volna elnök, de magának az információs eszközöknek sajnos van egy olyan hatása, amit ma már mindannyian érzünk. Az információs ökoszisztémánk összeomlóban és egyértelműen az emberiség sötét korszakát jelzi előre.

Az exelnök maximálisan kiáll a szólásszabadság mellett, a véleménye szerint sokkal szigorúbb szabályozások kellenének a médiacégekre, amelyek nagy része szerinte egyáltalán nem az emberiség érdekeit képviseli, ellenben csak tovább mélyül majd a szakadék a társadalmi rétegek között és egyéb nem várt negatív hatások is elérik a népességet.
4 hozzászólás

Ronalddo

2 éve, 1 hónapja és 24 napja

Hát igen, de mégsem történik semmi változás...

válasz erre

Gólem

2 éve, 1 hónapja és 24 napja

Ezt már sokan elmondták.

válasz erre

techiii

2 éve, 1 hónapja és 25 napja

Igaza van az egyszer biztos, de sok mindent nem lehet tenni.

válasz erre

Mordorer

2 éve, 1 hónapja és 25 napja

És mennyire igaza van...

válasz erre