Balhé az Arkham Knight PC-s verziója körül

2015. június 24.
5491
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
Tegnap jelent meg a Rocksteady Arkham-trilógiájának lezáró része, a Batman: Arkham Knight és ez a megjelenés elég nagy vihart kavart, negatív értelemben.

Az utóbbi hetek-hónapok után kicsit meglepő módon most a konzolos változatokkal viszonylag rendben vannak a dolgok, viszont a játék PC portja sokak gépén valahol a "nagyon rossz" és a "játszhatatlan" szintek között mozog és amikor mégis minden klappolna, akkor egy, csak az ini fájlok turkálásával feloldható 30 fps limitbe ütközik.

Vicces nem? De nincs vége....

Ezek után talán nem is meglepő a játékosok reakciója, a játék Steam oldalára annyi negatív értékelés került, hogy egy nappal a megjelenése után az Arkham Knight egész egyszerűen eltűnt a digitális bolt főoldaláról.

Persze a Rocksteady se ül nyugodtan a seggén, még az éjszaka folyamán közleményben tudatták, hogy szorosan együtt dolgoznak a játék PC változatát készítő  csapatával a hibák kijavításán, illetve javasolták, hogy ha valaki elégedetlen a Steamen vásárolt példánnyal, akkor nyugodtan használja az ott nemrég bevezetett refund opciót.

A bejegyzésben tanácsokat is adnak arról, hogy melyik opciót hogyan javasolják beállítani a minimum és ajánlott konfigurációk tulajdonosainak. A problémát jól mutatja, hogy még az ajánlott konfigurációnál is a legtöbb opciót közepes szinten kellene hagyni, valamint az Nvidia Gameworks extra funkcióit ki kellene kapcsolni - a fejlesztők szerint egyébként ez a közepes szint nagyjából az, amit a konzolos változatok tulajai is kaptak. A helyzet egyébként AMD videokártyákon még rosszabb, ott még a megfelelő hardver esetén se javasolják, hogy az alacsony szintről feljebb tekerjünk néhány opciót.

Természetesen, ha történik változás vagy jön érdekes információ a javításról, azonnal közöljük.

 
nincs még hozzászólás