Azért kételkednek az Amerikai Űrhadseregben, mert nem tudnak róla eleget - állítja a parancsnokhelyettes

2020. március 28.
5.6521
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Az Amerikai Űrhadsereg felállítása még viszonylag friss esemény, viszont a világ minden pontján akadnak kétkedők, mivel nemigen tudni, hogy mi lesz az egység feladata - David Thompson parancsnokhelyettes most nyilatkozott erről.

Ő maga úgy véli, minél több amerikai tud majd információkat az űrhadseregről, annál jobban fogják elismerni a szükségességét. Hozzáfűzte azt a gondolatot is emberünk, hogy mivel a mindennapi életünk nagyban függ az űrben lévő műveletektől, így létfontosságúnak minősülnek.

Megemlítette többek között a GPS-műholdakat és az internetet szolgáltató szatelliteket, és ezek védelme érdekében az űrhadsereg működtetése létfontosságú szerinte. Példaként a második világháború után felállított Légierőt hozta fel, amelyről szintén sokan kérdezősködtek, az egyre több rendelkezésre álló infóval pedig elismerték az emberek, hogy igenis fontos az egység megléte.
5 hozzászólás

Kisfaludy82

3 hónapja, 2 hete és 2 napja

Vagy azért kételkednek, mert egy baromság.

válasz erre

Tommy

3 hónapja, 2 hete és 2 napja

Ha tudják, miért nem tesznek ellene?

válasz erre

Fikarc

3 hónapja, 2 hete és 2 napja

Mondjuk ezen a helyzeten kizárólag ők tudnak segíteni...

válasz erre

Levi87

3 hónapja, 2 hete és 2 napja

Szerintem meg azért vannak kétségeik, mert nem megy senki az űrbe, ezek a "katonák" a Földön masírozgatnak. A légierő repked...

válasz erre

Vidoros

3 hónapja, 2 hete és 2 napja

Talán el kéne mondani róla pár dolgot, és akkor tudnának róla eleget...

válasz erre