Az üzleti életre fókuszál az új Google Hangouts

2018. március 02.
2.6621
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Az évekkel ezelőtt a Google Talk-ból kinövő ingyenes üzenetküldő alkalmazás, a Hangouts a mindennapi életben kezd elveszni a Viber, WhatsApp és a Facebook Messenger mellett, így a keresőóriásnál arra gondoltak, megújítják a platformot, és inkább a vállalati szférára összpontosítanak.

Mivel az üzleti életben egyre nagyobb igény mutatkozik a professzionális üzeneküldő alkalmazások iránt, így a Google ennek irányába kezdte el a Hangouts továbbfejlesztését, aminek végeredménye ma már elérhető a GSuite csomagon belül.

Nem titkolt céljuk, hogy a Microsoft valamint a Slack megoldásainak egy erőteljesebb konkurenciát állítsanak, amit a mesterséges intelligencia nyújtotta lehetőségekkel szeretnének elérni.

Ennek értelmében az újdonság, mely integrálva van az előfizetői vállalkozásba, ajánlásokkal lát el minket például találkozó időpontokkal, figyelembevéve az ismert kollégák munkafolyamatainak szokásait, vagy éppen a tárgyalók számának ismeretében helyszínt kínál, ami korrekt távolságra van a résztvevőktől.
4 hozzászólás

Kisfaludy82

10 hónapja, 6 napja

Soha nem használtam mert konkrétan senki nincs fent rajta akit ismerek. Senki.

válasz erre

VDemon

10 hónapja, 1 hete

A legjobb app csevegésre. Kár hogy a kutya nem használja.

válasz erre

TEchie

10 hónapja, 1 hete

Ez is teljesen eltűnt a süllyesztőben mint a többi projektjük. Kár érte, így sem sokaknak lesz vonzó alternatíva. Pontosabban így már senkinek, a cégeken kívül.

válasz erre

betyár

10 hónapja, 1 hete

Nagyon utálom. Ugyan olyan erőszakos mint a Google összes többi appja.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink