Az üzemidővel tűnne ki a Huawei Mate 10

2017. október 06.
3.5541
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Már csak 10 nap és bemutatkozik a Huawei Mate 10 és a Mate 10 Pro, amelyekkel kapcsolatban nagyon magasak az elvárások, főleg mivel a Huawei troll kampánya szerint minden riválist le fognak söpörni az új modellekel, sőt a legújabb szlogenjük alapján az üzemidő lesz a legnagyobb erényük.

A kínai vállalat immár a világ második legnagyobb mobilgyártója, közvetlenül a Samsung mögött helyezkednek el. Ezen mérföldkő beállíátást követően pedig, még inkább előkerülnek a troll kampányok a cég részéről, de tény ami tény, mind nagyon várjuk a Mate 10-et.

A friss információk alapján 4000mAh-s akkumulátor kerül majd a 10 és a 10 Pro burkolata alá, amit egy apróbb, nem egzakt mondattal igyekeznek tudatosítani a leendő vásárlókban: "#ThatFeeling when your battery lasts all day on a single charge".

Ha ez igaznak bizonyul a pletyka, akkor ebben biztosan lesöprik a rivális modelleket, ugyanis az iPhone 8 Plus (2,675mAh), Galaxy S8+ (3,500mAh), Galaxy Note 8 (3,300mAh) és a Pixel 2 XL (3,550mAh) is kisebb energiaforrás kapott helyet, és ha ez nem lenne elég, akkor árban sem mennék 900 dollár fölé (Mate 10 Pro).
4 hozzászólás

Huginn

7 éve, 1 hónapja és 6 napja

Tehát mert 10-15% -kal nagyobb kapacitású akksit pakoltak a mobilba, mint a konkurencia, akkor már annyira szuper lesz az üzemidő? Óhátpersze.

válasz erre

CharlieFirpo

7 éve, 1 hónapja és 6 napja

Tényleg óriási trollok és engem mondjuk irritál is ez nagyon.

válasz erre

Porthos

7 éve, 1 hónapja és 6 napja

Nagyon nagyképű lett ez a cég, de nem igazán van mire. A filléres telefonjai mennek, nem az Apple-el versenyez, csak kábítja vele a népet. Van aki beszopja, de az értelmesebbje tudja hogy oltári kamut tolnak.

válasz erre

betyár

7 éve, 1 hónapja és 6 napja

Az üzemidő már nem annyira számít szerintem.

válasz erre