Az ünnepi szezonra készen lesz a Fitbit első okosórája

2017. augusztus 05.
2.9661
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
A Fitbit egy igen nagy névnek számít a fitneszkarkötők piacán, a hordható okoseszközöket tekintve pedig sokáig ők rendelkeztek a legnagyobb piaci részesedéssel, a Xiaomi csak nemrég tudta beelőzni őket a piaci pozícióban.

A fitnesz orientált eszközökre egyre nagyobb veszélyt jelentenek az okosórák, vagyis pontosabban az a pár komolyabb gyártó, akik az óráik tervezésekor az aktív életmódot illető dolgokra is nagyon figyelnek. Az Apple tipikusan ilyen, az Apple Watch pedig a Fitbit karkötőinek egyik legnagyobb ellenfele.

Azt már jó ideje tudni, hogy a vállalat dolgozik már az első okosóráján, mellyel pont az Apple Watch-ot szeretné "lemásolni", hiszen komoly fitnesz funkciók, minőségi szenzorok és komplett okosórás opciók várják majd a vásárlókat. Nemrég a vállalat vezetője hárította el azon pletykákat, hogy késik az első igazi Fitbit okosóra és megerősítette, hogy az ünnepi szezonra már piacon lesz, amitől azt remélik, hogy a második féléves eredmények nagyon pozitívak lesznek.

Magáról az óráról sok konkrétumot még nem árult el a cég, de nagy a valószínűsége, hogy a Fitbit Blaze nyújtja majd az alapokat, viszont harmadik feles alkalmazásik is elérhetőek lesznek, így sokkal nagyobb lehetőség nyílik meg a fejlesztők és a felhasználók előtt.
4 hozzászólás

Kileah

7 éve, 2 hónapja és 18 napja

Az apróságokon múlik egy termék sikere, nem (csak) a szenzorokon. Az AW gyönyörű kiegészítő, azért azt nehéz lesz utánozni.

válasz erre

techiii

7 éve, 2 hónapja és 19 napja

Ha jók a funkciók, a kinézet és az ár akkor lehet esélyük.

válasz erre

TEchie

7 éve, 2 hónapja és 19 napja

Ez se a szépségével fog hódítani. röhögő smiley

válasz erre

Kisfaludy82

7 éve, 2 hónapja és 19 napja

Apple Watch-csal versenyezni? meglepett smiley Merész! röhögő smiley

válasz erre