Az újabb MacBookok billentyűzetei miatt perlik most az Apple-t

2018. május 15.
4.0511
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Újabb csoportos pert akasztottak az Egyesült Államokban az Apple nyakába, ahol a hírek szerint már azért is ölre mennek az emberek, hogy nem tudják otthon kitisztítani az újabb MacBookok billentyűzetét.

Amint ugyanis ismert, az Apple 2015 óta egy teljesen új klaviatúraformátumot használ hordozható számítógépeiben, melyek túl korán meghibásodhatnak, hiszen a gombok alá beszoruló piszok miatt akadályozásra kerül a billentyűk lenyomása, amit egy átlagos klaviatúra esetében otthoni módszerekkel is orvosolhatunk, csakhogy az újabb MacBookok esetében ez nem feltétlenül működik.

Ha tehát a billentyűzet meghibásodik és bekoszolódik, akkor előfordulhat hogy a tisztításához teljesen szét kell szedni a gépet, amit minden esetben szervizbe kell vinni.

Ha még garanciális termékről van szó, akkor ez legfeljebb időkiesés, de a szavatossági idő lejártát követően a javítás súlyos költségeket emészthet fel, emiatt a felperesek most kártérítést vagy pénz-visszatérítést követelnének az Apple-től.

Ahelyett hogy kifújnák sűrített levegővel fejjel lefelé tartva - merthogy egyébként az esetek túlnyomó többségében ennyi tökéletesen elég.
4 hozzászólás

betyár

9 hónapja, 3 hete és 4 napja

Nyilván jót nevetnek ezen a jogászok.

válasz erre

TEchie

9 hónapja, 3 hete és 4 napja

Legközelebb azért perelnek mert ha ráesik a zsíros kenyér, zsíros lesz. Nem normálisak.

válasz erre

Fikarc

9 hónapja, 3 hete és 4 napja

Mennyi hülye ember van te jó ég!

válasz erre

Levi87

9 hónapja, 3 hete és 4 napja

Sok idióta

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink