Az új iPhone debütálásával drágábbak lettek az iPad Pro modellek

2017. szeptember 13.
3.3621
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Tegnap este megvolt az Apple Keynote, ahol bemutatták az Apple legújabb eszközeit, erről itt be is számoltunk, de az esemény után gyorsan csökkent az örömforrásunk, ugyanis a tabletek árait valami oknál fogva feljebb tolta a cupertinoi cég.

Szerencsére az áremelés nem egetverő, ennek ellenére azok, akik a közeljövőben tervezik, vagy éppen már vásárlás előtt álltak, nem fognak örülni annak, hogy az iPad Pro, 10,5 valamint 12,9 colos kivitelben is drágább lett.

Pontosítsuk is gyorsan, hogy a gyakorlatban ez mit is jelent. Az érintett modellek a 256GB és az 512GB-os iPad Pro-k a fent említett kijelzőmérettel, a drágulás pedig 50 dollárra rúg, így mától az előbbit 799, míg utóbbit 999 dolláros áron tudjuk megvásárolni, a 12,9 colos modellek esetén ugyanez 949 és 1149 dollárra módosult, az LTE variánsok pedig 130 zöldhasúval lépték meg az ingerküszöbünket.

Az áremelés mögötti okokat maga a gyártó ezidáig nem publikálta, de az elemzők úgy vélik, hogy a memóriachipek árfolyamának növekedésével lehet párhuzam az almás cég ezen üzleti döntése.

Az árváltozás a magyar árakban egyelőre nem tapasztalható, azonban valószínűleg előbb utóbb ide is elér az árhullám.
itt be is számoltunk, de az esemény után gyorsan csökkent az örömforrásunk, ugyanis a tabletek árait valami oknál fogva feljebb tolta a cupertinoi cég.'>
4 hozzászólás

Porthos

7 éve, 2 hónapja és 1 napja

50 dollár az ***** sok. 8% körüli. Szép.

válasz erre

Harder

7 éve, 2 hónapja és 1 napja

Szerintem ez Magyarországot nem fogja érinteni.

válasz erre

VDemon

7 éve, 2 hónapja és 1 napja

Itthon nyáron volt egy komolyabb áremelkedés, durva lenne most még egy.

válasz erre

Kileah

7 éve, 2 hónapja és 1 napja

Hoppá. Erről nem beszéltek. röhögő smiley

válasz erre