Az új Gnome-mal párhuzamosan új ikon stílus is érkezik márciusban

2019. január 26.
3.5201
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
A népszerű open source asztali környezet, a Gnome legújabb verziójának fejlesztése még javában zajlik, ám ismét kaptunk egy friss információt a szoftverrel kapcsolatban a márciusi debütálás előtt.

Mióta a Gnome újra az Ubuntu Linux alapértelmezett asztali környezete, azóta mintha picit nagyobb fókuszban lenne a csapat minden egyes mozzanata, ami nekünk csak jót tesz, mert így a srácok még inkább odateszik magukat, most épp a stílussal kapcsolatban látott napvilágot néhány adat.

Jakub Steiner, a Gnome egyik dizájnere egy blogbejegyzésben publikálta, hogy a 3.32-es verzióban egy új ikonkészlet is megjelenik, amely a Radical New Icon Style nevet viseli.

Az újdonság egy modernebb feldolgozást és picit módosított színeket ad az ikonoknak, a létrejötte pedig inkább az újonnan érkezők miatt volt indokolt, ugyanis az ős Linux felhasználók jobban szeretik a régóta bevált egyszerű megoldásokat, míg aki egy macOS-ről vagy Windows-ról váltana, annak fontos lehet a hasonló színvilág.

Az új Gnome-mal párhuzamosan új ikon stílus is érkezik márciusban - 2. kép

3 hozzászólás

Porthos

6 hónapja, 4 napja

Jól néz ki nagyon!

válasz erre

VDemon

6 hónapja, 5 napja

Ráfér. Az első dolgom mindig az ikonpakk csere.

válasz erre

rDAVE

6 hónapja, 5 napja

Ideje volt, ha már ennyi ramot eszik, akkor legalább szép legyen. Bár a legszebb dolgokat inkább a közösség szokta összehozni.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink