Az Uber ingyenes utakkal segíti a koronavírus-járvány elleni harcot

2020. április 02.
9.7801
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
A közösségi személyszállítás területén kimagasló részesedéssel rendelkező Uber is bejelentette, hogy szeretnék megtámogatni egy kicsit a koronavírus-járvány elleni küzdelmet, amihez ingyenes utakat ajánlottak fel.

Az összesen 10 millió ilyen ingyen utazást a járvány ellen harcoló egészségügyi- és kormányzati dolgozók vehetik igénybe, de szeretnék kibővíteni a jövőben a lehetőségeket, így például élelmiszerüzletekkel tárgyalnak különféle ingyenes szállítási lehetőségről, a programban való részvétel feltétele pedig csak annyi, hogy az igénylők felvegyék a kapcsolatot az Uberrel, és amíg a felajánlott kapacitás ki nem merül, addig az érintettek részesülhetnek a kiváltságból.

A döntéshez hozzájárult egyébiránt, hogy a járvány miatt az Uber forgalma közel 70 százalékkal csökkent még a legnagyobb amerikai városokban is, ami komoly megélhetési gondot okozhat a szerződéses sofőröknek, így ezzel a kezdeményezéssel egy kicsit talán támogatni tudják az ő helyzetüket is.
bejelentette, hogy szeretnék megtámogatni egy kicsit a koronavírus-járvány elleni küzdelmet, amihez ingyenes utakat ajánlottak fel.'>
2 hozzászólás

betyár

4 éve, 4 hónapja és 21 napja

Kisfaludy82 írta:
Ez oké, de #maradjotthon érted. röhögő smiley
De ott van, hogy az eü dolgozóknak és a kormányzati dolgozóknak szól. Ők nem maradnak otthon.

válasz erre

Kisfaludy82

4 éve, 4 hónapja és 21 napja

Ez oké, de #maradjotthon érted. röhögő smiley

válasz erre