Az ősz első felében érkezhet meg a Honor Note 9

2017. augusztus 07.
2.7821
dfp profilja, adatai
dfp
A Honor nagyon sokakat meglepett azzal, hogy rövid időn belül ki tudott lépni az anyacég árnyékából, az elismerést pedig tovább növelheti az, hogy nem más az anyacég, mint az Apple legyőzését nagyon komolyan gondoló Huawei.

Mindkét kínai cég látványos előrelépéseket produkált az elmúlt pár évben, az pedig nyilvánvaló, hogy a Huawei ambiciózus tervei a Honor szekerét is gyorsabban viszik előre, hiszen rengeteg technológián osztoznak. Nemrég a Honor egyik újdonságáról bukkant fel néhány friss információ, mely az őszi kínálatuk fontos modellje lehet, az eddigi információk szerint pedig a magyar rajtot már nagyon várjuk.

A Honor Note 9-ről van szó, mely 6,6 hüvelykes edge to edge kijelzőt, bivalyerős Kirin 965-ös rendszerchipet és 6GB memóriát kínálhat a 64GB belső tárhely mellé. Az óriási kijelzőt a vékony kávákkal kompenzálnák, de még így is egy nagy phabletről beszélhetünk.

Az ujjlenyomat-olvasó a gyártótól megszokott módon a készülék hátuljára kerülhet, fölötte pedig a két 12 megapixeles kameramodul kapott helyet. A bejelentésre szeptemberben kerülhet sor, de piacra csak hetekkel később kerülhet.
4 hozzászólás

TEchie

1 éve, 11 napja

Nagyon ömlesztik a telefonokat, lassan már havonta jön új Honor. nem hiszem hogy ez túl jó üzletpolitika, de ők tudják.

válasz erre

rDAVE

1 éve, 11 napja

Fikarc írta:
Honor Note nemár.
Nagyon gáz, de a Xiaomi is használja...

válasz erre

Fikarc

1 éve, 11 napja

Honor Note nemár.

válasz erre

inkognito

1 éve, 11 napja

Nagyon szépen tör előre a honor.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink