Az összes platformra megérkezett a Kodi 17

2017. február 07.
5.1831
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
A Kodi Team örömteli hangulatban jelentette be, hogy elérhetővé vált a legújabb verziójú média center, a Krypton névre keresztelt Kodi 17.

Hosszú ideje tartó fejlesztés gyümölcse lett a Krypton, mely számos újdonságot és továbbfejlesztett, esetenként újragondolt megoldást hozott magával, melyek közt olyanokat találunk, mint a PVR, videólejátszó és zenei könyvtár, jobban szelektáló, logikusabban felépülő beállítások szekció, kifinomultabb audio támogatás Android alatt, valamint az új, alapértelmezett skin, amely az Estuary nevet viseli.

Ezek mellett a Kodi 17 szinte minden téren sokat fejlődött, a felsorolás napestig eltartana, de mindenképpen érdemes megemlíteni, hogy Android alatt rendkívüli mértékben javult a Dolby TrueHD, Dolby ATMOS, DTS-X és DTS-HD hangzás, valamint teljes körű támogatást kaptak a 4K videók.

Végezetül szubjektíven az alábbit emelnénk ki: tovább csiszolták a navigációt, amelynek köszönhetően a csatornákat nézettség szerint rendezhetjük, valamint a TV és rádió felvételeket végre elszeparált ablakokba rendezték, amiknek köszönhetően egy sokkal elegánsabb felületet kaptunk.

A Kodi 17 Krypton az összes platformra elérhető, így tölthetjük Android, iOS, Linux, Windows, és macOS rendszerre is.
2 hozzászólás

Porthos

3 éve, 8 hónapja és 20 napja

Hihetetlen de én ezt nem is ismertem! Illetve lehet hogy belefutottam már, de akkor nagyon nem figyeltem fel rá...

válasz erre

betyár

3 éve, 8 hónapja és 20 napja

Egészen jól hangzik.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink