Az Oreós Samsung mobilok hamarosan maguktól címkézik a képeket

2017. december 21.
1.7031
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Érdekes és egyben rendkívül hatásos újdonságot vezet be hamarosan egy frissítés után a Samsung, a gyártó ugyanis úgy gondolta, hogy Oreo alatt véget vetnek annak, hogy értelmezhetetlen fájlnevű képernyőmentések sokasága lepje el a telefonunkat.

A koreaiak a SamMobile értesülései szerint hamarosan ezért frissíteni fogják a Samsung Experience kezelőfelületet egy olyan újdonsággal, aminek részeként az általunk készített képernyőképek már nemcsak a szimpla Screenshot_dátum_sorszám jelzéssel lesznek ellátva, hanem kapnak egy extra címkét is, ami hozzásegít minket az azonosításhoz.

Az újdonságról kikerült két képernyőmentés alapján így a program a jövőben automatikusan beilleszti a fájlnévbe például a YouTube szót, ha éppen az említett videómegosztóról mentünk egy képet, ezzel elősegítve a későbbi kereséseket vagy a fotó könnyebb beazonosítását.

Az Oreós Samsung mobilok hamarosan maguktól címkézik a képeket - 2. kép

2 hozzászólás

Levi87

6 éve, 10 hónapja és 14 napja

Sokat nem kellett rajta dolgozniuk röhögő smiley de tény hogy sok esetben ez jól tud jönni. Mondjuk az iPhone évek óta rendszerezi a képeket és még a fájlnevüket sem írja át röhögő smiley dehát Samsung.

válasz erre

Porthos

6 éve, 10 hónapja és 14 napja

Ez egy határozottan okos fejlesztés.

válasz erre