Az Oppo Find X5 Pro tulajdonosok elsők között próbálhatják ki az Android 13 bétát

2022. május 17.
47.3781
cuckoo profilja, adatai
cuckoo
Az Android 13 bétaverzióját elsők között a Find X5 Pro nevű okostelefonon lehet kipróbálni - az Oppo ColorOS rendszere ráadásul testreszabhatóságot is biztosít a márka csúcskészülékéhez, mindezt azért, hogy kifogástalan lehessen a felhasználói élmény.
 

Az Oppo-Google partnerségben a kölcsönös együttműködés során az első szabály a felhasználói kör elégedettsége, az újdonság azonban nemcsak számukra nyújt potenciált, hanem a fejlesztőknek is - állítja a cég alelnöke, Andy Wu.

Az új okostelefon a gyártó szerint kiemelt figyelmet fordít az adatvédelemre és a biztonságra és új API-kat is biztosít a fejlesztőknek. A Bluetooth LE audió és a MIDI 2.0 USB technológia, illetve az alkalmazásonkénti nyelvválasztás is adott. Pluszként a Google Wallet szabályozásai szerint egyes országokban a készülék tulajdonosai még a személyes okmányokat is tárolhatják rajta.

Az Oppo Find X5 Pro-nál elérhető a 80 W-os SUPERVOOC gyorstöltési technológia, a MariSilicon X dedikált képalkotó processzor, az ultragyors 5G kapcsolat és a kettős IMX766 kamerarendszer is - mindez az Android 13 verziójával kiegészülve. A ROM-okat letölteni a cég hivatalos oldaláról lehet.
4 hozzászólás

betyár

1 hónapja, 1 hete és 6 napja

De szerencsések.

válasz erre

Porthos

1 hónapja, 1 hete és 6 napja

Levi87 írta:
És ehhez mindenképp a legdrágább telójuk kell..
Többi gyártó is ezt csinálja sajnos.

válasz erre

Levi87

1 hónapja, 2 hete

És ehhez mindenképp a legdrágább telójuk kell..

válasz erre

Harder

1 hónapja, 2 hete

Törnek fel mint a talajvíz bakker.

válasz erre

 

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink