Az Oppo megszellőztette az első összehajtható mobiltelefonját, a Find N-t

2021. december 11.
55.2851
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Az Oppo bejelentette első összecsukható okostelefonját, az Oppo Find N-t, egy blogbejegyzésben, amelyet a termékért felelős vezető Pete Lau írt - a készüléket jövő héten, december 15-én, az Oppo éves Inno Dayjének második napján mutatják be.

Bár a bejegyzés nem árul el túl sok konkrétumot a készülékről, a Twitteren közzétett teaser trailer szerint a Samsung Z Fold készülékeihez hasonló formavilággal rendelkezik, amely egy nagy belső, összecsukható képernyőt kombinál egy kisebb külső képernyővel, amelyet hagyományos okostelefonként lehet használni.

Érdekes módon ez a kis külső képernyő úgy néz ki, mintha a hagyományos okostelefonokhoz hasonló képarányú lenne, ellentétben a Fold 3 magas, vékony külső kijelzőjével.

Lau a bejegyzésében elismeri, hogy más vállalatok megelőzték az Oppót az összehajtható okostelefonok kereskedelmi forgalomba hozatalában, de azt állítja, hogy ezek a konkurens készülékek nem rendelkeztek olyan "hasznossággal, tartóssággal és felhasználói élménnyel", hogy a legtöbb ember számára megvalósítható vásárlást jelentsenek.

4 hozzászólás

Kisfaludy82

2 éve, 6 hónapja és 16 napja

Nagyon fejlődik az Oppo, az a helyzet.

válasz erre

Porthos

2 éve, 6 hónapja és 16 napja

Pofás cucc!

válasz erre

petrovicsz

2 éve, 6 hónapja és 16 napja

Azt milyen kicsinek tűnik.

válasz erre

betyár

2 éve, 6 hónapja és 17 napja

Kiváncsi leszek rá.

válasz erre